Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τις ευχές του βόλεϊ!

Με τις ευχές του βόλεϊ!
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 - 21:25

Ο Δημήτρης Καζάζης και ο Μπόμπι Γιορντάνοφ έκαναν σεφτέ στις νίκες επί του ΠΑΟΚ, με νίκη 3-0 στο Ρέντη και μέσω της κάμερας του gavros.gr έστειλαν τις ευχές τους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Ο προπονητής των τρεμπλούχων δήλωσε μεταξύ άλλων: «Έστω και δύσκολα πήραμε μία καθαρή νίκη 3-0. Εύχομαι και στα άλλα τμήματα να το πετύχουν και πιστεύω ότι θα το πετύχουν».

Όσο για τη «δική τους» νίκη επί του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Πήραμε μια σημαντική νίκη αν και λόγω της κούρασης κάναμε κάποια λάθη. Τώρα που οι ρυθμοί θα είναι λίγο πιο χαλαροί μπορούμε να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και μέχρι το τέλος του μήνα να καλύψουμε την διαφορά».

Ο Μπόμπι Γιορντάνοφ από την πλευρά του επισήμανε: «Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και την Κυριακή και τη Δευτέρα. Κρατάω σταυρωμένα τα δάχτυλά μου για να το πετύχουν».

Για την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» του βορρά είπε: «Το καλό είναι ότι νικήσαμε 3-0 κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και τώρα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε. Τώρα μπορούμε να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα αλλά έχουμε στο μυαλό μας και τα επόμενα παιχνίδια για το Champions League».

Διαβάστε επίσης

«Για τη νίκη στην Κυψέλη»

«Για τη νίκη στην Κυψέλη»

Η Ράντι Τένεβα σχολίασε στην κάμερα του gavros.gr για τη νίκη επί του Ηρακλή και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τάβλα και ο Άρης!

Τάβλα και ο Άρης!

Εύκολη νίκη με 3-0 σετ (25-19, 25-15, 27-25) πήρε ο Ολυμπιακός στην έδρα του επί του Άρη για την 6η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Ανδρών.

Θρύλος 4x4!

Θρύλος 4x4!

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την 5η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών.