Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ολυμπιακός ο πρωταγωνιστής»

«Ολυμπιακός ο πρωταγωνιστής»
Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 - 21:30

Με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για την ποιότητα που ξεχειλίζει στο ρόστερ του φετινού Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Κώστας Δεληκώστας. Ο προπονητής της Ορεστιάδας με αφορμή τη έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Volley League είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους νταμπλούχους Ελλάδας, χαρακτηρίζοντάς τους ακλόνητο φαβορί και για τον φετινό τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ποιος είναι ο στόχος της Ορεστιάδας;

«Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει διάρκεια και θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο ώστε να το γεμίσει στους εντός έδρας αγώνες».

Ποια είναι τα φαβορί του πρωταθλήματος;

«Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο. Μετά θεωρώ πως και ο ΠΑΟΚ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για τον τίτλο. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν τα μεγαλύτερα μπάτζετ και έχουν τα καλύτερα ρόστερ. Ακολουθεί ο Παμβοχαϊκός και από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Όλοι μπορούν να νικήσουν όλους κι αυτό θα κάνει το νέο πρωτάθλημα το καλύτερο και πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα όλων των εποχών».

Διαβάστε επίσης

Ζευγάρωσαν τις νίκες

Ζευγάρωσαν τις νίκες

Την δεύτερη νίκη της πέτυχε η γυναικεία ομάδα βόλει του Θρύλου επικρατώντας 3-0 εκτός έδρας των Μακεδόνων.

MVP ο Προύσαλης

MVP ο Προύσαλης

Ο Κώστας Προύσαλης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στις 20:00 η πρεμιέρα

Στις 20:00 η πρεμιέρα

Το Σάββατο στις 20:00 θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός τον Παμβοχαϊκό για την 1η αγωνιστική της Volleyleague.

Νίκες για Ολυμπιακό

Νίκες για Ολυμπιακό

Τρεις νίκες και μια ήττα ήταν ο αγωνιστικός απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας Βόλεϊ του Ολυμπιακού στους αγώνες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι οποίοι διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 18-19 Οκτωβρίου.