Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αργυρό οι Κορασίδες

Αργυρό οι Κορασίδες
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015 - 02:20

Στη 2η θέση του πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. τερμάτισαν οι Κορασίδες Β’ της Ακαδημίας Βόλεϊ του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου ηττήθηκαν στον τελικό του Final 4 (διεξήχθη στο νέο κλειστό γυμναστηρίου Καματερού) από τον Μίλωνα με 3-0 σετ και κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο.

Η ομάδα του Σπύρου Κυριακάκη εμφανίστηκε κουρασμένη μετά την μεγάλη προσπάθεια στον ημιτελικό με την Αργυρούπολη και έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό στον τελικό. Αναμφίβολα, όμως, οι Κορασίδες Β’ αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες, που μπορούν να αποδειχθούν σημαντικές στο μέλλον.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιαλίζη Ελένη (λίμπερο) Γραμμένου Θεοδώρα (ακραίος), Δήλερη Ειρήνη (κεντρικός), Δημοπούλου Χριστίνα (διαγώνιος), Ζάππα Ευγενία (ακραίος), Ζγούρη Μαρία (διαγώνιος), Κορέλη Φιλίπα (πασαδόρος), Κουτρούλη Πολυξένη (ακραίος), Μπακριτζόγλου Μαρίλια (λίμπερο), Παπαβασιλείου Αθηνά (κεντρικός), Τύρου Μαρία (ακραίος), Φιρλίγκου Γιώτα (πασαδόρος), Χαλκίτη Σοφία (κεντρικός).

Τα σετ: 17-25, 8-25, 15-25

Διαβάστε επίσης

Δείτε τι ανέβασε η Ιβάνα

Δείτε τι ανέβασε η Ιβάνα

Η Ιβάνα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για ένα έθιμο που έχουν μακριά, εκεί στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Όμορφες καλημέρες...

Όμορφες καλημέρες...

Η Ιβάνα Νέσοβιτς ανάρτησε μια πάρα πολύ όμορφη φωτογραφία στο instagram και ευχήθηκε σε όλους μια καλή ημέρα.

Στον τελικό οι Κορασίδες

Στον τελικό οι Κορασίδες

Θέση για τον τελικό του πρωταθλήματος Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. πήραν οι Κορασίδες του Θρύλου επικρατώντας με 3-2 σετ της Αργυρούπολης.

«Καθάρισε» ο Κόιστρα

«Καθάρισε» ο Κόιστρα

Με 28 πόντους του Ολλανδού διαγώνιου, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 σετ τη Λαμία και περιμένει τον Φοίνικα...