Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι αμέτρητες!»

«Είναι αμέτρητες!»
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015 - 01:45

Την έκδηλη υπερηφάνειά του για την υπερκούπωση του Ολυμπιακού σ’ όλα τα αθλήματα, η οποία φέτος ξεκίνησε από τον Ιανουάριο (!) εξέφρασε ο Κώστας Καραπαπάς.

Με αφορμή την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από την ομαδάρα του βόλεϊ, ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ ανέβασε σχετικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο facebook, μέσω του οποίου ανέδειξε το μεγαλείο του Θρύλου, αλλά και την τεράστια διαφορά του από τους εγχώριους αντιπάλους του:

«Είναι ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ, είναι ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ κι έτσι θα παραμείνουν. Όταν εμείς θα σηκώνουμε ΚΟΥΠΕΣ, το είπαμε και χθες, οι άλλοι θα τις ονειρεύονται! ΜΠΡΑΒΟ και ΠΑΛΙ στους ΜΑΓΚΕΣ του βόλεϊ! Μπράβο και στους ΜΑΓΚΕΣ που από τα σκαλιά και την εξέδρα κάνουν την ομάδα μας ΑΗΤΤΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ!» ήταν το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος το συνόδευσε με δύο φωτογραφίες.

Η μία που βρήκε τους παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού να σηκώνουν την πρώτη Κούπα για φέτος και η δεύτερη που βρήκε τους ΓΑΥΡΟΥΣ να πανηγυρίζουν μαζί με τους αγαπημένους τους παίκτες την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Διαβάστε επίσης

Οι τροπαιούχοι στο gavros.gr

Οι τροπαιούχοι στο gavros.gr

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι παίκτες - Τι δήλωσαν Κόιστρα, Κλαρκ, Ντιάτσκοφ, Τακουρίδης, Μαρούλης και Στεφάνου...