Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αδίκησαν τους εαυτούς τους

Αδίκησαν τους εαυτούς τους
Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 - 22:42

Την ήττα με 3-2 σετ από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη γνώρισε ο Ολυμπιακός, στον 2ο τελικό της Volley League και το πρωτάθλημα δείχνει να απομακρύνεται. Κρίμα για τους παίκτες, που αδίκησαν τους εαυτούς τους. Έκαναν σπουδαία ανατροπή (από 0-1 σε 2-1 με σπουδαία εμφάνιση), αλλά στα δύο τελευταία σετ, η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να βρεθεί πιο κοντά στο πρωτάθλημα με το 2-0 στις νίκες. Το επόμενο παιχνίδι είναι στην Πυλαία την Τετάρτη, όπου ο Ολυμπιακός θα «κυνηγήσει» τη νίκη για να γυρίσει ξανά στο σπίτι του.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε δύο πρόσωπα. Ένα εκείνο που έδειξε αποφασιστικότητα, πάθος και θέληση, στοιχεία με τα οποία το 0-1, έγινε 2-1 στα σετ, με κορυφαίους τους Τζελάτη, Κοκκινάκη και Τακουρίδη, αλλά κι ένα εκείνο των δύο τελευταίων σετ.

Ο Θρύλος προσπάθησε να επιστρέψει στο 4ο σετ (ξεκίνησε καλύτερα ο ΠΑΟΚ), αλλά η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Όπως και στο τάι μπρέικ, όπου ο Ολυμπιακός δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι και να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο.

Τα σετ: 20-25, 25-22, 25-17, 18-25, 6-15

Διαβάστε επίσης

«Κρατάμε το χειροκρότημα»

«Κρατάμε το χειροκρότημα»

Στο θερμό χειροκρότημα των οπαδών του Ολυμπιακού παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Κώστας Χριστοφιδέλης.

Είδε το ματς η Νέσοβιτς

Είδε το ματς η Νέσοβιτς

Η Ιβάνα Νέσοβιτς είδε τον αγώνα βόλεϊ των ανδρών του Θρύλου με τον ΠΑΟΚ, μαζί με τη Γιοβάνα Βέσοβιτς.

Φάτε τους!

Φάτε τους!

Τελείωσαν τα αστειάκια με τον ΠΑΟΚ. Έτοιμος για το 1-1 ο Ολυμπιακός. Live στο gavros.gr στις 17:00/NS4.