Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Ολυμπιακό η Εμμανουηλίδου

Στον Ολυμπιακό η Εμμανουηλίδου
Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015 - 18:39

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα της για τα επόμενα δύο χρόνια, η Μελίνα Εμμανουηλίδου. Η νεαρή κεντρική, που γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1994, έχει αγωνιστεί προηγουμένως στην Άρτεμις Κορυδαλλού, ενώ το 2012 μεταπήδησε στον Πανναξιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε έως το καλοκαίρι του 2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Μετά την ανακοίνωσή της, η νεαρή μίλησε στο osfp.gr, εκφράζοντας τη χαρά της που θα παίζει με τα χρώματα της ομάδας του Ολυμπιακού. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που από την νέα χρονιά θα βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Έρχομαι σε μία ομάδα με άψογη οργάνωση η οποία έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω κι εγώ έτσι ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όπως επίσης και όλους τους ανθρώπους του Πανναξιακού για τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα στην ομάδα η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνισθώ σε υψηλό επίπεδο και να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα για την καριέρα μου».

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο ο Πιάτσα!

Στον Θρύλο ο Πιάτσα!

Ο Ιταλός προπονητής ανέλαβε την ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού - Το βιογραφικό του και οι τίτλοι που έχει κερδίσει...

«Τιμή να δουλέψω εδώ…»

«Τιμή να δουλέψω εδώ…»

Ο νέος τεχνικός του Θρύλου στο Βόλεϊ Ανδρών, Ρομπέρτο Πιάτσα, δήλωσε ευχαριστημένος που θα δουλέψει σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη παράδοση στην Ευρώπη, όπως ο Θρύλος.

Ο Πιάτσα κοντά στον Θρύλο

Ο Πιάτσα κοντά στον Θρύλο

Ο Ιταλός τεχνικός είναι σε ανοικτή... γραμμή με τους «ερυθρολεύκους», οι δύο πλευρές έχουν κάνει ήδη συζητήσεις και ο 47χρονος τεχνικός είναι μια.. ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού