Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Ολυμπιακό η Τσβετάνοβα

Στον Ολυμπιακό η Τσβετάνοβα
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 - 15:23

Στην απόκτηση της διεθνούς Βουλγάρας διαγωνίου του Πανναξιακού, Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα, προχώρησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναγνώρισε τις δυνατότητες και την ικανότητα της παίκτριας και ως εκ τούτου, της απέσπασε την υπογραφή.

Η νεαρή παίκτρια θα αγωνίζεται για την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό και παρακάτω ακολουθεί τόσο η ανακοίνωση όσο και ένα βιογραφικό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση της Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα. Η διεθνής Βουλγάρα βολεϊμπολίστρια η οποία αγωνίζεται με επιτυχία τόσο ως διαγώνιος όσο και ως ακραία, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Ολυμπιακό.

Ένα σύντομο βιογραφικό

Η Τσβετάνοβα γεννήθηκε στις 11 Απριλίου 1991, έχει ύψος 1,85μ και βάρος 69κ. Ξεκίνησε την καριέρα της από τις ακαδημίες της Τσσκα Σόφιας και ήταν μέλος της πρώτης ομάδας της, από το 2008 έως το 2011. Από το καλοκαίρι του 2011 άρχισε να αγωνίζεται για την Τίργκου Μούρες της Ρουμανίας μέχρι και το 2014, ενώ πέρσι αγωνίσθηκε στην ομάδα του Πανναξιακού με την οποία κατάφερε να αναδειχθεί καλύτερη διαγώνιος στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Τίτλοι

3 Πρωταθλήματα Βουλγαρίας (2008, 2010, 2011)
3 Κύπελλα Βουλγαρίας (2008, 2010, 2011)

Διαβάστε επίσης

Τέλος ο Προύσαλης

Τέλος ο Προύσαλης

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με πασαδόρο Κώστα Προύσαλη.

«Ανεκτίμητο…»

«Ανεκτίμητο…»

Η Ιβάνα Νέσοβιτς θέλησε να πει μέσω Instagram, το δικό της «ευχαριστώ» για τις εμπειρίες που αποκόμισε από τις χώρες που αγωνίστηκε.

«Τιμή να δουλέψω εδώ…»

«Τιμή να δουλέψω εδώ…»

Ο νέος τεχνικός του Θρύλου στο Βόλεϊ Ανδρών, Ρομπέρτο Πιάτσα, δήλωσε ευχαριστημένος που θα δουλέψει σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη παράδοση στην Ευρώπη, όπως ο Θρύλος.