Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναμενόμενο χωρίς Βιεϊρίνια

Αναμενόμενο χωρίς Βιεϊρίνια
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011 - 00:19

Στο ίδιο έργο θεατές την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Η Κλάψα μέτρια, ο Μπάοκ ανύπαρκτος, ο Βιεϊρίνια στην εξέδρα και το τελικό 3-0 για την ξαδέλφη της Μάρθας απέδειξε πως η απουσία του Πορτογάλου που βρίσκεται στο στόχο του Θρύλου, κάνει τα παπάκια άλλη ομάδα.

Είναι και «δυσκοίλιοι» εκτός έδρας με το γκολ, οπότε δεν ήθελε και πολύ να πάρει το ματς τη συγκεκριμένη τροπή! Από την άλλη, η Κλάψα δεν έκανε τίποτα περισσότερο από την αξιοποίηση της δύναμης που έχει στο ψηλό παιχνίδι. Συν τις άλλοις, εκμεταλλεύτηκε τα απίστευτα λάθη που έκανε ο Χαλκιάς και σκόραρε μια φορά με τον Δέλλα (21’) και δύο φορές με τον Ντιόπ (47’ και 68’).

Νίκησε και πλέον έχει το προβάδισμα στα πλέι ωχ. Το πρωτάθλημα των καταφρονεμένων συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν άλλες τρεις αγωνιστικές. Σε μια εποχή που ο Ολυμπιακός είναι ήδη σε διακοπές και ετοιμάζει την ενίσχυσή του για την επόμενη περίοδο, κάποιοι άλλες τρέχουν ακόμα στα γήπεδα, μέσα στη ζέστη, για να βγουν δεύτεροι. Αυτή είναι η μοίρα σας, αιώνιοι τριτοδεύτεροι.

** Τον αγώνα διεύθυνε ο Μάνταλος (Αθηνών)
ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Ντιόπ (80' Ματέος), Μάκος, Μίτσελ, Καφές (51' Γκερέιρο), Σκόκο (66' Λαγός), Μπαχά.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Σνάουτσνερ (57' Λίνο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσουκαλάς (65' Αρίας), Φωτάκης (73' Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Τα αγαθά... copies κτώνται!

Τα αγαθά... copies κτώνται!

***Καλημέρα, ΓΑΥΡΟΙ! Σας έχω γράψει πολλές φορές ότι τώρα που έμεινε ο Μιραλάς και θα γίνει και «ξεκαθάρισμα» στο ρόστερ (βλέπε Πάρντο, Ζαϊρί) η διαφορά με τους άλλους θα γίνει τεράστια! Και θα είναι το πιο σίγουρο… στοίχημα στο παγκόσμιο παζάρι του bet το «Ολυμπιακός πρωταθλητής Ελλάδος 2011-2012». Εχουμε όμως συμφωνήσει ότι αυτό πλέον δεν μας αρκεί και θέλουμε πράγματι να βαδίσουμε στα χνάρια κάποιων ομάδων που δεν είναι «τιτάνες» αλλά με συνετή δουλειά βάδισαν στον δρόμο της επιτυχίας.