Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προελαύνει η Σχολή Χαλκίδας!

Προελαύνει η Σχολή Χαλκίδας!
Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015 - 09:50

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ευβοίας, οι ομάδες της Σχολής του Θρύλου στη Χαλκίδα. Συγκεκριμένα, η ομάδα Νέων επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Ευρίπου, η οποία είναι Σχολή της ΑΕΚ, με τους σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους», να είναι οι Σπυριδάκης και Μπουραντάς.

Η σύνθεση της ομάδας Νέων: Χιώτης, Μπουραντάς Αθαν, Χατζηαντωνάκης, Μαρίνος, Μακ Κόλλιας, Πέππας, Σπυράκης, Ποδάρας,Φλώρος,Μπουραντάς Απ, Παπαγεωργίου/ Κορκόβελος, Νάνος, Chomacka.

Η ομάδα Παίδων της Σχολής, αντιμετώπισε επίσης την Αναγέννηση Ευρίπου, την οποία και νίκησε με 3-0. Τα γκολ των «ερυθρόλευκων» πέτυχαν οι Μολές, Μαίσογλου και Καλέντζης.

Η σύνθεση της ομάδας Παίδων: Λεοντής Αθαν., Ζάνιος, Παπασχόλης, Μολές, Χαλιώτης, Κόκλας, Μαόφης, Μαίσογλου, Τζάνος, Καλέντζης, Κηρύκος. Έπαιξαν και οι Τσαλούμας Παπαγεωργίου, Λεοντής Γ., Σκουμπρής, Κούκουζας, Λαθουράς.

Διαβάστε επίσης

Με Πανθρακικό, Αστέρα και Ατρόμητο

Με Πανθρακικό, Αστέρα και Ατρόμητο

Πλούσια η δράση στα πρωταθλήματα υποδομών για την Ακαδημία του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχουν αγώνες για τους Νέους, τους Εφήβους και τους Παίδες.

Με φόρα οι Παίδες

Με φόρα οι Παίδες

Η Κ15 του Ολυμπιακού θέλει να κάμψει την αντίσταση και του Ατρομήτου, μία εβδομάδα μετά την τριάρα επί του ΠΑΟ. Live από το gavros.gr, 15:30...

Εύκολη νίκη για την Κ13

Εύκολη νίκη για την Κ13

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 της αντίστοιχης ομάδας του Πανιωνίου σε αγώνα για το «Attica Cup».