Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλή δράση σε Κιάτο και Λέχαιο!

Διπλή δράση σε Κιάτο και Λέχαιο!
Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015 - 15:14

Το πρόγραμμα της Διεύθυνσης της Ακαδημίας του Ολυμπιακού περιελάμβανε την Πέμπτη 03/12 διπλή δραστηριότητα στο νομό Κορινθίας.

Συγκεκριμένα, στις δύο από τις τρεις Σχολές του Δικτύου στο συγκεκριμένο νομό, πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δράσεις με διπλό επιμορφωτικό Σεμινάριο Αθλητικής Διατροφής και Ψυχολογίας στο Κιάτο και προπόνηση επίλεκτου τμήματος από τον τεχνικό της Ακαδημίας, κ. Φώτη Παπαπαναγή στο Λέχαιο.

Στο Κιάτο, ο ιστορικός Πέλοπας, ο οποίος μέσα στο 2015 μπήκε στο Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση της Ακαδημίας, διοργάνωσε το Σεμινάριο, στο οποίο ο Αθλητικός Ψυχολόγος, κ. Γιάννης Ζαρώτης και η Διατροφολόγος, κα Διονυσία Αργυροπούλου, μίλησαν σε περισσότερους από 120 γονείς.

Τους δύο συνεργάτες, αλλά και τον Διευθυντή Δικτύου Σχόλων, κ. Βασίλη Νάνο, καλωσόρισε ο επικεφαλής της Σχολής κ. Βασίλης Παπανικολάου, ο οποίος και τόνισε στους γονείς, πως η συμπόρευση με τον Ολυμπιακό αλλάζει επίπεδο στην Ακαδημία σε όλους τους τομείς.

Την ίδια ώρα στο Λέχαιο, ο προπονητής της Ακαδημίας, κ. Παπαπαναγής προπονούσε το επίλεκτο τμήμα της Σχολής Λεχαίου (2005-06), ενώ μετά την προπόνηση μίλησε με όλα τα παιδιά και τους γονείς, μετά από τις συστάσεις του επικεφαλής της Σχολής, κ. Δημήτρη Κριτσελά.

Διαβάστε επίσης

Πεντάρα για την Κ9

Πεντάρα για την Κ9

Σε αγώνα που έγινε για το «Θουκιδίδειο» την Κυριακή το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο «Γ. Καραϊσκάκης», η Κ9 επικράτησε με 5-3 των Τραχώνων.

Εύκολα η Κ16

Εύκολα η Κ16

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Μικτής ΕΠΣ Κορίνθου.