Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επίσημη φωτογράφιση των Κεντρικών Σχολών (vid+pics)

Η επίσημη φωτογράφιση των Κεντρικών Σχολών (vid+pics)
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 - 14:27

Η επίσημη παρουσίαση των Κεντρικών Σχολών του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Θρύλου στο Ρέντη. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων», γέμισαν με νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις Σχολές Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια, οι οποίοι πάτησαν το χορτάρι, εκεί όπου προπονείται η πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν μπροστά από το ένδοξο σήμα του Ολυμπιακού με τα τέσσερα αστέρια, κάτι το οποίο είχε κάνει και η πρώτη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν 450 ανυπομονούσαν για τις επίσημες φωτογραφήσεις, με τους γονείς φυσικά να θαυμάζουν τα παιδιά τους, που φορούσαν με καμάρι την ερυθρόλευκη φανέλα.

Τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών φωτογραφήθηκαν ανά Σχολή, ενώ μόλις ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση, όλα τα παιδιά ανέβηκαν στην εξέδρα για μια αναμνηστική φωτογραφία, προκειμένου να φωνάξουν «Χρόνια Πολλά!».

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Κεντρικές Σχολές τροφοδοτούν με πολλά παιδιά τα μικρά τμήματα της Ακαδημίας του Θρύλου.

Η κάμερα του Olympiacos TV φυσικά και ήταν εκεί και προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Γιόρτασαν με τον Λεόνε!

Γιόρτασαν με τον Λεόνε!

Οι πιτσιρικάδες της σχολής ποδοσφαίρου στο Λαγονήσι γιόρτασαν τα Χριστούγεννα μαζί με τη μασκότ του Ολυμπιακού...

Τεσσάρα και κορυφή για την Κ20

Τεσσάρα και κορυφή για την Κ20

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, επικράτησαν με 4-0 της Βέροιας σε εξ' αναβολής αγώνα για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League K20.