Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Έμερι για τους τραυματίες

O Έμερι για τους τραυματίες
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024 - 10:59

Νέο πρόβλημα τραυματισμού έπληξε χθες (5/5) το σύνολο του Ουνάι Έμερι λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο ημιτελικού του Europa Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τη… σκυτάλη από τους Μαρτίνες και Τίλεμανς πήρε ο Ρότζερς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Βίλα με την Μπράιτον για την Premier League.

Ο Ουνάι Εμερι φάνηκε προβληματισμένος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Μπράιτον και την ήττα της Άστον Βίλα με 1-0. Πιο συγκεκριμένα ο Βάσκος προπονητής στάθηκε στην κούραση που έχει η ομάδα του από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά αναφέρθηκε και στους τραυματίες.

«Είναι δύσκολο για όσους είναι τραυματίες καιρό, γι’ αυτό δεν μπορούμε να τους υπολογίζουμε.

Όμως για όσους έχουν μικροτραυματισμούς, όπως είναι οι Τίλεμανς, Μορένο και Τζανιόλο είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι μπορούμε να υπολογίζουμε σε αυτούς. Χρειαζόμαστε φρέσκους ποδοσφαιριστές καθώς παίζουμε Κυριακή και Πέμπτη.

Ο Ρότζερς μάλλον θα είναι εκτός, οπότε είναι σημαντικό που όπως φαίνεται επιστρέφει ο Τίλεμανς. Ο Τζανιόλο είχε έναν μικρό πόνο και σήμερα (σ.σ. 5/5) το πρωί μας ενημέρωσε ότι δεν νιώθει καλά. Χρειάζεται λίγο χρόνο να επανέλθει, αλλά τον χρειαζόμαστε, οπότε ελπίζουμε να είναι καλύτερα. Ο Αλεξ Μορένο επιστρέφει κι αυτός».

Ερωτηθείς αν έχει στο μυαλό του τον ημιτελικό του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σχολίασε: «Το πιο σημαντικό τώρα είναι να ξεκουραστούμε. Δεν έχουμε στο μυαλό μας τον αγώνα της Πέμπτης, μόνο την ξεκούραση σκεφτόμαστε».

Διαβάστε επίσης

Πέμπτη, αργείς;

Πέμπτη, αργείς;

Ομάδα και κόσμος περιμένουν πώς και πώς την μεγάλη ρεβάνς με την Άστον Βίλα για να γράψουν ιστορία!