Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλούσια δράση για τα τμήματα υποδομής

Πλούσια δράση για τα τμήματα υποδομής
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 - 15:26

Τρείς εκτός έδρας αναμετρήσεις υπάρχουν αυτό το Σαββατοκύριακο(19/20-3) για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού που αγωνίζονται στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Την αρχή θα κάνουν οι έφηβοι το μεσημέρι του Σαββάτου (12:00), αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική Κ-17, στο Χαλάνδρι, με μόνο στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την ίδια ημέρα και 1 ώρα αργότερα ακολουθεί ο αγώνας της ομάδας νέων, που θα αναμετρηθεί με την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας και θέλουν να παραμείνουν αήττητοι μέχρι του τέλος του πρωταθλήματος.

Τις αναμετρήσεις των Πειραιωτών κλείνουν την Κυριακή οι παίδες που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη, για ν’ αντιμετωπίσουν τον Πλατανιά στη 1 το μεσημέρι και θα διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους δώσει ελπίδες για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Έξι ΓΑΥΡΟΙ στην Εθνική Παίδων

Έξι ΓΑΥΡΟΙ στην Εθνική Παίδων

Έξι παίκτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Παίδων για τους αγώνες του Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Επίσκεψη της Ακαδημίας στη Σχολή Αιδηψού!

Επίσκεψη της Ακαδημίας στη Σχολή Αιδηψού!

Κλιμάκιο της Ακαδημίας, αποτελούμενο από τον Διευθυντή Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνο και τους προπονητές κ. Φώτη Παπαπαναγή και κ. Τάσο Πάντο, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σχολή του Ολυμπιακού στην Αιδηψό.