Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρέμεινε πρώτη η Κ-17 με νίκη επί της ΑΕΚ

Παρέμεινε πρώτη η Κ-17 με νίκη επί της ΑΕΚ
Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 - 16:30

Ακόμα μία νίκη πέτυχαν οι έφηβοι του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά εκτός έδρας, με νίκη που σημείωσαν στο Χαλάνδρι επί της ΑΕΚ με 2-1.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από σουτ του Ξενιτίδη, με την απάντηση από τον «δικέφαλο» να μην αργεί να έρθει. Μετά από 4 λεπτά ο Γιαντόμ Κόφι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και ταυτόχρονα τους 3 πόντους με το τέρμα που σημείωσε στο 61ο λεπτό ο Κωστανάσιος. Μετά από ένα λεπτό οι Πειραιώτες είχαν και δοκάρι με τον Τσιριγώτη.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει 41 βαθμούς έπειτα από 19 αγώνες, βρίσκεται στην 1η θέση και θα δώσει άλλους 5, για να διατηρηθεί εκεί και να προκριθεί ως πρώτoς στο Final Four της διοργάνωσης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καράδαης, Αμπάρα, Μανωλάκης, Αγιώτης, Γιανναράκης, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (87' Τσιμπούκας), Αγγελόπουλος (65' Πέιος), Τσιριγώτης (63' Βοϊλης), Ξενιτίδης (87' Κατσούκης), Καμπετσής (75' Χατζηιωαννίδης).

Διαβάστε επίσης