Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο νίκες και... κούπα για τους Νέους!

Δύο νίκες και... κούπα για τους Νέους!
Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 - 15:35

Μεγάλη η πορεία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα. Λίγο πριν το τέλος, έχει έξι πόντους περισσότερους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, που έχει, μάλιστα, από τη μεριά του, δύο ματς περισσότερα.

Ο Θρύλος έχει μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, στα επόμενα δύο ματς που έχει να δώσει και είναι αυτά του Σαββάτου 9/4 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και της Κυριακής 17/4 με την Καλλονή στο Ρέντη.

Αν καταφέρουν να κερδίσουν οι Νέοι, τότε αναδεικνύονται και μαθηματικά πρωταθλητές Ελλάδας, έστω και αν θα απομένουν ακόμα τέσσερα εξ αναβολής παιχνίδια.

Στόχος, πάντως, για τον Ολυμπιακό, δεν είναι μόνο ο τίτλος, αλλά και η διατήρηση του αήττητου. Πέραν των αγώνων που προαναφέρθηκαν, υπάρχουν ακόμα τέσσερα, δύο με τον Ηρακλή και αυτά με Ξάνθη και Πανιώνιο και οι παίκτες του Βασίλη Βούζα θα προσπαθήσουν να φτάσουν στη δεύτερη σερί κατάκτηση του τίτλου και πέμπτη στην ιστορία του τμήματος, αήττητοι.

Διαβάστε επίσης

Πεντάρα η Κ-11

Πεντάρα η Κ-11

Σ' αγώνα του «Attica Cup» που διεξήχθη το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη η Κ-11 του Ολυμπιακού επικράτησε με 5-2 της αντίστοιχης του ΓΣ Πανιώνιος.

Ήττα για την Κ16

Ήττα για την Κ16

Οι «μικροί» του Ολυμπιακού έχασαν 3-2 από τον ΠΑΟ για το «Attica Cup»...

Νίκη στο Κορωπί για την Κ-13

Νίκη στο Κορωπί για την Κ-13

Σ' αγώνα του «Attica Cup» που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Κορωπί η Κ-13 του Ολυμπιακού επικράτησε με 1-2 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού.