Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παλέψαμε με πάθος, στόχος η κορυφή»

«Παλέψαμε με πάθος, στόχος η κορυφή»
Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 - 20:33

Τους ποδοσφαιριστές της Κ17 συνεχάρη ο Δημήτρης Μαυρογενίδης για το «διπλό» στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και για την πρόκριση στο Final 4. Μάλιστα, ο προπονητής των Εφήβων του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η πρώτη θέση.

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν κομβικό και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που το κέρδισαν. Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς είχε ως στόχο την πρόκριση της στο Final-4 και τα κατάφερε.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ακόμη τρία παιχνίδια στην κανονική περίοδο στα οποία θα δουλέψουμε και θα δοκιμάσουμε πράγματα για να είμαστε έτοιμοι για την τελική φάση.

Φυσικά στόχος του Ολυμπιακού είναι η κορυφή. Όσο αφορά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο παλέψαμε με πάθος για τη νίκη σ' ένα πολύ δύσκολο και κακό γήπεδο και πήραμε αυτό που θέλαμε», ήταν τα λόγια του Μαυρογενίδη.

Διαβάστε επίσης

Στο Κατάρ η Ακαδημία

Στο Κατάρ η Ακαδημία

Για το Κατάρ αναχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής τρεις ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, προκειμένου να μετέχουν στο «Aspire Academy».

Πρόκριση των Εφήβων στο Final 4!

Πρόκριση των Εφήβων στο Final 4!

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού πήραν την εκτός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στον Ατρόμητο, στο ντέρμπι της αγωνιστικής και εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στην τελική φάση...