Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκριση των Εφήβων στο Final 4!

Πρόκριση των Εφήβων στο Final 4!
Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 - 15:41

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Πήραν αυτό που ήθελαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Superleague Κ17 με τον Ατρόμητο εκτός έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες αντιμετώπισαν στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το τελικό 2-1! Αποτέλεσμα το οποίο δίνει στους μικρούς του Θρύλου την πρόκριση στο Final 4 του πρωταθλήματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι. Μάλιστα ο Ολυμπιακός έχει και το πάνω χέρι όσον αφορά την πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς είναι στην κορυφή με πέντε βαθμούς διαφορά από τον Ατρόμητο και έναν αγώνα λιγότερο!

Ο Ολυμπιακός αιφνιδιάστηκε στην αρχή του αγώνα, καθώς μόλις στο 3' ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με τον Ιμέρι, ύστερα από λάθος της άμυνας του Θρύλου, αλλά οι Πειραιώτες μπόρεσαν να ισοφαρίσουν γρήγορα, βάζοντας τις βάσεις για νίκη.

Στο 11' ο Κωστανάσιος συνδυάστηκε άψογα με τον Βοΐλη και γύρισε στον Καμπετζή, που με πλασέ ισοφάρισε το σκορ. Από εκείνο το σημείο και μετά, το παιχνίδι δεν είχε πάρα πολλές φάσεις, αν και στο 45' ο Θρύλος θα μπορούσε να κάνει το 1-2, όταν ο Καμπετζής είχε ένα ωραίο σουτ, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.

Μπορεί όλα να έδειχναν πως το ματς θα έληγε ισόπαλο, κάτι το οποίο βόλευε τον Ολυμπιακό, αλλά επειδή οι Πειραιώτες ήθελαν τη νίκη, την πήραν στο 88' με τον Ξενιτίδη να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Τσιριγώτη με κεφαλιά να κάνει το τελικό 1-2 μέσα σε αποθέωση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κίναλης, Βιταλιώτης, Μαρκουλάκης, Ιγκμπινόμπα, Λώλος (33’ Κιτσόπουλος), Χατζοβασιλάκης, Μοιρασγέντης, Ιμέρι, Τριμμάτης, Ζαραφέτας (73’ Δόσης), Κακοσίμος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Αμπάρα, Χατζηχρήστου (62’ Μανωλάκης), Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (90’ Παπαδογιωργάκης), Αγγελόπουλος (26’ Πέιος), Καμπετσής (76’ Χατζηιωαννίδης) , Ξενιτίδης, Βοΐλης (75’ Τσιριγώτης).

Διαβάστε επίσης

Στο Κατάρ η Ακαδημία

Στο Κατάρ η Ακαδημία

Για το Κατάρ αναχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής τρεις ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, προκειμένου να μετέχουν στο «Aspire Academy».

«Πιάσαμε καλή απόδοση»

«Πιάσαμε καλή απόδοση»

Ο Βασίλης Βούζας έμεινε ευχαριστημένος με τη νίκη επί του Παναιτωλικού και επισημαίνει πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να βελτιώνεται διαρκώς...