Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλική νίκη των Νέων επί του Αγίου Ιερόθεου

Φιλική νίκη των Νέων επί του Αγίου Ιερόθεου
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 - 19:03

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στο Ρέντη η Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 της ομάδας του Αγίου Ιερόθεου (Γ’ Εθνική).

Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Βούζας στο συγκεκριμένο ματς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, χρησιμοποιώντας παίκτες οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί ως βασικοί στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Μάλιστα, οι νεαροί παίκτες άφησαν ικανοποιημένο τον τεχνικό της ομάδας, παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο.

Τα γκολ για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ (0-1) στο α’ ημίχρονο πέτυχαν οι Κωστανάσιος, Ξενιτίδης και Αντωνόπουλος.

Πλέον, η ομάδα στρέφει την προσοχή της στο επόμενο της παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και από την Τρίτη αρχίζει προετοιμασία για αυτό το ματς, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο στα Σπάτα.

Διαβάστε επίσης

Σάββατο με ΑΕΚ, Κυριακή με ΠΑΟ

Σάββατο με ΑΕΚ, Κυριακή με ΠΑΟ

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα των Ακαδημιών του Θρύλου που μετέχουν στα πρωταθλήματα της Superleague, με τους Νέους να παίζουν εκτός με την ΑΕΚ το Σάββατο.

Όλοι οι αγώνες της Ακαδημίας

Όλοι οι αγώνες της Ακαδημίας

Αγώνες για το «Attica Cup» αλλά και για το Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά είχαν το Σαββατοκύριακο (11-12/2) τα τμήματα της Ακαδημίας που δεν συμμετέχουν σε Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League.