Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκες για την Ακαδημία

Νίκες για την Ακαδημία
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:45

Τρεις νίκες πέτυχαν οι Κ-14, Κ-15 και Κ-16 σε φιλικά που έδωσαν πρόσφατα. Η Κ-14 επικράτησε με 2-3 του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, η Κ-15 κέρδισε με 5-0 την Καλλιθέα στις Τζιτζιφιές, ενώ η Κ-16 κέρδισε με 3-0 τον Πανιώνιο στο Ρέντη.

Αναλυτικά...

*Κ-14: Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου-Ολυμπιακός Πειραιώς 2-3

Τα γκολ πέτυχαν οι: Ποιμενίδης (2), Αρβανιτάκης.

Ολυμπιακός Πειραιώς (Πάντος): Κιοσσές, Γλογοβίτης, Γιαλεδάκης, Χρήστου, Αλέξης, Γιαννόπουλος, Σταυρόπουλος, Φλώκος, Μάνδρος, Μπόλης, Ποιμενίδης/ Αδαμόπουλος, Μπομπότης, Κατσαούνος, Ρέτσος, Αρβανιτάκης, Αναστόπουλος, Παπαντωνόπουλος.

*Κ-15: ΓΣ Καλλιθέας-Ολυμπιακός 0-5

Τα γκολ πέτυχαν οι: Φεϊζούλα (2), Παπανικόπουλος, Συρμής (2).

Ολυμπιακός Πειραιώς (Παπακωστούλης): Πούλιος, Γιγίνης, Δούμας, Γαρμπής, Τσιουρής, Τάμπος, Ιμπαγάσα, Συρμής, Σπυριδάκης, Σταμέλος, Παπανικόπουλος/ Παπακωνσταντίνου, Μαρίνης, Αμανατίδης, Γραμματικάκης, Φεϊζούλα.

*Κ-16: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 3-0

Τα γκολ πέτυχαν οι: Θεοδωρίδης, Γούλας, Γεωργακόπουλος.

Ολυμπιακός Πειραιώς (Μαυρογενίδης): Πολύδωρος, Τζόρβας, Τιμολέων, Ασλανίδης, Νικόλης, Γούλας, Γεωργακόπουλος, Ντότης, Σουρλής, Τόλιος, Θεοδωρίδης/ Ηλιάδης, Θεοδωρόπουλος, Παυλής, Κεραμίδας, Τσάβος, Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης

«Παράδειγμα για εμάς ο Ρέτσος» (vid)

«Παράδειγμα για εμάς ο Ρέτσος» (vid)

Ο Στάθης Λάμπρου μίλησε μετά τον αγώνα των Νέων με τη Σπόρτινγκ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον νεαρό που πήρε μεταγραφή στη Λεβερκούζεν.

«Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»

«Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»

Ο Βασίλης Βούζας μίλησε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού της Κ-20 του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους.

«Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας»

«Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας»

Οι Στάθης Λάμπρου και Μάριος Βρουσάι, μετά το 2-2 με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έδωσαν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες τους για την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στους Πορτογάλους.