Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υπερήφανοι για την Ακαδημία μας»

«Υπερήφανοι για την Ακαδημία μας»
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017 - 22:01

Υπερήφανος για την Ακαδημία του Ολυμπιακού τόνισε πως είναι ο διευθυντής της, Κυριάκος Καραταΐδης.

Ο Καραταΐδης μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Κ20 με την Γιουβέντους για την πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν στο Youth League της UEFA, υπογραμμίζοντας ότι μέσα από αυτή τη διοργάνωση οι παίκτες απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες για όλη τους τη ζωή.

Τέλος, υποστήριξε ότι πλέον οι Νέοι θα στρέψουν το βλέμμα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο οποίος αποτελεί και τον μεγάλο στόχο της ομάδας και για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φέυγουμε από την Ευρώπη μ' ένα τσουβάλι εμπειρίες. Εκείνο που μένει είναι ότι τα παιδιά απέκτησαν πολύ σημαντικές εμπειρίες για όλη τους τη ζωή. Νομίζω φάνηκε και σήμερα ότι στο Τορίνο θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει αποτέλεσμα και να διεκδικήσουμε σήμερα την πρόκριση. Ξεχνάμε από αύριο το Youth League και κοιτάζουμε τον μεγάλο στόχο μας που είναι η κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου Πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Είμαστε υπερήφανοι για την Ακαδημία μας».

Διαβάστε επίσης

Καλή χρόνια με... Ατρόμητο

Καλή χρόνια με... Ατρόμητο

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 θα διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K-17 ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό.

«Κρατήσαμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού»

«Κρατήσαμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Θρύλου, Βασίλης Βούζας, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Γιουβέντους με 2-0, τόνισε ότι το αποτέλεσμα δίνει ώθηση για τη συνέχεια.

«Μεγάλη εμπειρία»

«Μεγάλη εμπειρία»

Ο Μάριος Βρουσάι μίλησε για τη νίκη επί της Γιουβέντους και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.