Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πεντάρα στην ΑΕΚ οι Εφηβοι του Θρύλου

Πεντάρα στην ΑΕΚ οι Εφηβοι του Θρύλου
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 13:21

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Φανταστικοί ήταν οι Εφηβοι του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 14η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Η Κ17 του Θρύλου διέσυρε τους «κιτρινόμαυρους» με 5-0 στο Γαλάτσι και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» καθάρισαν από νωρίς την υπόθεση νίκη αφού μόλις στο 4’ πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Γλυνό, έπειτα από ασίστ του Μαρτίνη. Στο 17’ ο δημιουργός του πρώτου γκολ λίγο έλλειψε να χριστεί σκόρερ, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της ΑΕΚ. Στο 23’ ωστόσο έγινε το 2-0 με τον Μπουλάρι να σκοράρει με το κεφάλι, έπειτα και πάλι από ασίστ του εξαιρετικού Μαρτίνη.

Οι παίκτες του Τάσου Θέου συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και να πιέζουν τον αντίπαλό τους και στο 42’ κατάφεραν να κάνουν το 3-0. Ο Φέκκας με τακουνάκι βρήκε τον Γλυνό, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε 3 τα γκολ της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, αν και οι Πειραιώτες κατέβασαν ρυθμούς κατάφεραν να σημειώσουν ακόμη δύο γκολ. Στο 77’ ο Φέκκας με κοντινό σουτ «έγραψε» το 4-0, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γεωργαντής έστειλε την μπάλα στην αντίπαλη εστία, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 του αγώνα.

Ο Θρύλος έδειξε για ακόμη μία αγωνιστική ότι διαθέτει παίκτες με πλούσιο ταλέντο, οι οποίοι πήραν μία εύκολη και ευρεία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, συνεχίζοντας έτσι την πορεία τους για το φετινό πρωτάθλημα.

ΑΕΚ 0
Αντωνόπουλος, Ποζατζίδης, Λαζαρίδης (59’ Πλουμάτος), Αρβανίτης, Καραβίδας, Αυγέρης (46’ Γεωργιόπουλος), Σταμάτης, Πετούσης (59’ Πανταζέλος), Πατρινός, Μπιλικαϊδης, Τσάνης (46’ Κάτσικας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5
Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης (78’ Μπαλωμένος), Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Γλυνός (62’ Νικόλης), Τσακίρης (71’ Κοτσιανούλης), Ράμα, Μπουλάρι (67’ Γεωργαντής), Φέκκας, Μουγιός (78’ Τσέργας).

Διαβάστε επίσης

«Το 5-0 μιλάει από μόνο του»

«Το 5-0 μιλάει από μόνο του»

Ο εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στην άνετη νίκη επί της ΑΕΚ, Γιώργος Φέκκας μίλησε για το ματς και τόνισε ότι η ομάδα του έχει πολύ μέλλον.