Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κυριαρχήσαμε απόλυτα και πήραμε μία καθαρή νίκη»

«Κυριαρχήσαμε απόλυτα και πήραμε μία καθαρή νίκη»
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 14:14

Οι Εφηβοι του Ολυμπιακού παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο επικράτησαν με 5-0 της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΚ στο Γαλάτσι.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Τάσος Θέος όπως είναι φυσικό ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του, κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του.

Ο τεχνικός του Θρύλου υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες του κυριάρχησαν απόλυτα στην αναμέτρηση, φτάνοντας στην άνετη νίκη, ενώ επισήμανε ότι με σκληρή δουλειά θα καταφέρουν πάρα πολλά, αφού διαθέτουν τεράστιο ταλέντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και την εμφάνιση. Κυριαρχήσαμε απόλυτα στο παιχνίδι και όπως και στο Ρέντη έτσι και εδώ πήραμε μια καθαρή νίκη. Παίξαμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Είμαστε στα μισά της διαδρομής και η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό θέλεις πάντα να ξεχωρίζεις. Έχω πει ότι αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και με σκληρή δουλειά και υπομονή θα πετύχει πολλά».

Διαβάστε επίσης

«Το 5-0 μιλάει από μόνο του»

«Το 5-0 μιλάει από μόνο του»

Ο εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στην άνετη νίκη επί της ΑΕΚ, Γιώργος Φέκκας μίλησε για το ματς και τόνισε ότι η ομάδα του έχει πολύ μέλλον.

Πεντάρα στην ΑΕΚ οι Εφηβοι του Θρύλου

Πεντάρα στην ΑΕΚ οι Εφηβοι του Θρύλου

Η Κ17 του Ολυμπιακού πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με το εμφατικό 5-0 των «κιτρινόμαυρων» στο Γαλάτσι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.