Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκες» πρωτιές για την Ακαδημία του Θρύλου

«Ερυθρόλευκες» πρωτιές για την Ακαδημία του Θρύλου
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 15:56

Την κορυφή κατέκτησαν η Κ11 και η Κ9 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στο "New Years Cup", το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Η Κ11 του Θρύλου επικράτησε στον τελικό του τουρνουά με 2-0 της αντίστοιχης της ομάδας του ΠΑΟ, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη έδωσε 6 αγώνες και είχε ισάριθμες νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ, παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της: Ολυμπιακός-Θύελλα Αγίου Δημητρίου 5-0, Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0, Ολυμπιακός-Πανιώνιος Ρέντη 4-0, Ολυμπιακός-Πανηλειακός 2-0, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0, Ολυμπιακός-Τράχωνες 4-0.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Πανώρηος, Σπυρόπουλος, Πλης, Θεοδωρίδης, Μανωλάκος, Μενεγάτος, Μαχαίρας, Κτενάς, Πασαμιχάλης, Λουλουργάς, Μαλλικούρης, Πρίφτι, Χαραλαμπίδης, Φίλης, Τσίτος, Καρακώστας, Γιωτόπουλος.

Την πρώτη θέση του ίδιου τουρνουά πήρε και η Κ9 των «ερυθρόλευκων», η οποία κέρδισε στον τελικού της διοργάνωσης τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για την ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη έπαιξαν οι: Γούσιος, Μαρούλης, Μυλωνάς, Σεϊντόλι, Συριβλής, Ταβουλάρης, Τσολακάκης, Ζώγας, Μαγλόγιαννης, Πλης, Ντραγκότι, Σαμουργασίδης, Τσαλαπατανάκης, Παπαγιαννόπουλος, Σοφικίτης, Τσέκα, Κανούρης, Σεφερλής, Διαμάντης, Παγκαλίδης.

Επίσης, τους αγώνες ξεκίνησε και το νέο τμήμα του Θρύλου, η Κ8, η οποία στο πρώτο της τουρνουά κατέλαβε την 3η θέση. Η ομάδα του Παντελή Μπούσια κέρδισε με 3-0 τη Δόξα Βύρωνα, με 7-2 τον Ατρόμητο, ηττήθηκε με 5-2 από την Σχολή Ολυμπιακού Αλίμου (1) και κέρδισε στον μικρό τελικό με 7-1 την Σχολή Ολυμπιακού Αλίμου (2).

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν είναι οι: Μακούσης, Κάσσης, Τσακτάνης, Χαραλαμπίδης, Δεμίρης, Κωνσταντακόπουλος, Λάμπρου, Σέση, Ψιλόπουλος, Πετρόπουλος, Αγιβλασίτης, Καπράλος.

Διαβάστε επίσης

Δύο στα δύο για την Κ17

Δύο στα δύο για την Κ17

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν την αντίστοιχη ομάδα της Aspire με 1-0, χάρη στο γκολ του Μπουλάρι.