Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο τέλος είναι πιο ωραία

Στο τέλος είναι πιο ωραία
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 - 19:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι των Εφήβων του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ. Οι Πειραιώτες ήθελαν τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά τους από τον πρωτοπόρο ΠΑΟ στη βαθμολογία και τα κατάφεραν, επικρατώντας με 2-1. Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει 35 πόντους σε 14 ματς και ο ΠΑΟ 36 σε 15, κάτι που δείχνει πως όλα είναι ανοικτά για την πρωτιά. Οι «ερυθρόλευκοι» έβγάλαν πάθος και ψυχή και σε συνδυασμό με την ποιότητα τους έφτασαν στην κατάκτηση του τριπόντου.

Στον αγώνα, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά και μπόρεσε να κάνει το 1-0 πάρα πολύ νωρίς, μόλις στο 11', όταν ο Φέκκας έδωσε στον Μπουλάρι και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Ο ΠΑΟ, όμως, μπόρεσε να ισοφαρίσει σε ένα καίριο σημείο του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 40', όταν ο Σερπέζης έκανε το 1-1.

Από εκεί και πέρα, στο Β' μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει το 2-1, ο ΠΑΟ κρατούσε καλά, όλα αυτά έως το 83', όταν με την... οβίδα του Ράμα, έγινε το 2-1 και ο Ολυμπιακός πήρε μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη.

Η φωτό είναι μετά τον αγώνα και τη νίκη του Ολυμπιακού...



Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Γλυνός, Μουγιός (60' Τσακίρης), Ράμα, Μπουλάρι (86' Νικολής), Φέκκας (90'+ Τασιάς), Γεωργαντής (90' Ζαχαράκης)

ΠΑΟ: Μπότσαρης, Βαγιανίδης, Καλαμπόκας, Σπίνος, Ηλιάδης (57' Σαντικάι), Μαυρουδής (66' Μπούτσι), Τζαβίδας (80' Τσιμπόκας), Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Αθανασόπουλος (73' Ζαχαρίτης), Σαμαράς (85' Ντοματάς)


Διαβάστε επίσης

«Κάθε ματς τελικός για εμάς»

«Κάθε ματς τελικός για εμάς»

Ο Βασίλης Βούζας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 κόντρα στην Ξάνθη, τονίζοντας ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας δίνουν τα πάντα σε κάθε παιχνίδι της ομάδας.

«Νίκη ψυχολογίας και ουσίας»

«Νίκη ψυχολογίας και ουσίας»

Ο προπονητής της Κ17 των Εφήβων του Θρύλου, Τάσος Θέος μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 κόντρα στον ΠΑΟ για το ελληνικό πρωτάθλημα.