Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ένας λεβέντης Κρητικός που φωτίζει το μέλλον των παιδιών μας»

«Ένας λεβέντης Κρητικός που φωτίζει το μέλλον των παιδιών μας»
Σάββατο, 7 Απριλίου 2018 - 12:40

Τεράστια είναι η στήριξη όλης της «ερυθρόλευκης» οικογένειας προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στον πόλεμο που δέχεται τα τελευταία χρόνια.

Η Σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο με ανακοίνωσή της στάθηκε και εκείνη στο πλευρό του ηγέτη του Θρύλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αποτελεί έναν λεβέντη Κρητικό, ο οποίος οδηγεί τον Ολυμπιακό στις λεωφόρους της δόξας και φωτίζει το μέλλον τους, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισαν.

Η οικογένεια του Θρύλου είναι συσπειρωμένη όσο ποτέ απέναντι στον πόλεμο που δέχεται η ομάδα και ο ηγέτης της και αυτό φαίνεται για ακόμη μία φορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν υπάρχει ωραιότερο πράμα στον κόσμο να βλέπεις κοπέλια χαμογελαστά και ευτυχισμένα. Με μια μπάλα στα πόδια, με την φανέλα του Ολυμπιακού στο κορμάκι τους. Να κάνουν μαγικά με την μπάλα και να ονειρεύονται να παίξουν στην αρένα του Πειραιά, στο Καραϊσκάκη.

Αυτά τα παιδιά και εμείς είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Ολυμπιακοί και που ο Ολυμπιακός, αυτός ο Γίγας, μας έχει «δανείσει» το όνομα τους, μας έχει εμπιστευτεί το μέλλον των παιδιών του Ρεθύμνου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι σαν και εμάς, ένας Λεβέντης Κρητικός, οδηγεί τον Ολυμπιακό στις λεωφόρους της δόξας και φωτίζει το μέλλον μας. Το μέλλον των παιδιών μας.

Αυτός ο άνθρωπος που έκανε το «έγκλημα» να έχει τον Ολυμπιακό, μόνιμο πρωταθλητή, ενοχλεί πολλούς. Όταν είσαι επιτυχημένος έχεις και εχθρούς. Τον πολεμούν με διάφορους τρόπους, με τεχνάσματα, μα βλέπουν ότι αυτός δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς. Αυτό αρμόζει στον Ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

ΥΓ: Πώς να με κάνουν να τον δω, τον ήλιο μ' άλλα μάτια; Στα ηλιοσκαλοπάτια ,μ' έμαθε η μάνα μου να ζω.

Σχολή Ρεθύμνου»

Διαβάστε επίσης

Αποθεώθηκε στο Μενίδι ο Φορτούνης (pic)

Αποθεώθηκε στο Μενίδι ο Φορτούνης (pic)

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στη Σχολή του Κυριάκου Καραταΐδη, δίνοντας πολλά αυτόγραφα και βγάζοντας δεκάδες φωτογραφίες με τους μικρούς φίλους της ομάδας.