Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το μέλλον μας είναι συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό και έχει ως εγγυητή τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

«Το μέλλον μας είναι συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό και έχει ως εγγυητή τον Βαγγέλη Μαρινάκη»
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 - 12:55

Με ανακοίνωσή της η Σχολή του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα έστειλε μήνυμα στήριξης προςν τον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» είναι οραματιστής, δουλευταράς και ικανός τιμονιέρης, υπογραμμίζοντας ότι χωρίς τη βοήθεια του η Σχολή δεν θα ζούσε τις μοναδικές στιγμές που έχει ζήσει μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, όπως τονίζεται το μέλλον της Σχολής και των παιδιών της είναι συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό και έχει ως εγγυητή τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σχολής του Θρύλου στα Ιωάννινα:

«Τα τελευταία χρόνια, χάρις στον Ολυμπιακό, η Ακαδημία μας, η Σχολή μας ζει τις καλύτερες ημέρες της. Όλο και περισσότεροι γονείς μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και εμείς έχουμε ιερή υποχρέωση να τα γαλουχήσουμε με τα Ολυμπιακά ιδεώδη και να τους μάθουμε τα μυστικά του ποδοσφαίρου για να αγωνιστούν μια μέρα στον Θρύλο.

Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα μας. Στο σπίτι μας. Κανείς στην Σχόλη μας δεν θα ξεχάσει την ομιλία του Κ. Καρεμπέ στα παιδιά μας στα Ιωάννινα. Μίλησε στην καρδιά μας. Μετέφερε σε όλους μας το όραμα του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για αξιοποίηση των νέων παιδιών, των Ελληνόπουλων .´Όλοι μας θέλουμε νέα παιδιά από την χώρα μας στον Ολυμπιακό.

Είμαστε στον Ολυμπιακό γιατί συμφωνούμε απόλυτα με την φιλοσοφία του. Γιατί μας «προστατεύει» και μας δείχνει τον δρόμο προς την κορυφή. Ο Ηγέτης μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης είναι οραματιστής, δουλευταράς και ικανός τιμονιέρης.

Το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας, είναι συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό και έχει ως εγγυητή τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σχολή Ολυμπιακού Ιωάννινα».

Διαβάστε επίσης