Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την αποστολή ο Φρανσίσκο Κόστα

Με την αποστολή ο Φρανσίσκο Κόστα
Σάββατο, 5 Μαΐου 2018 - 22:13

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού για τα Ιωάννινα ταξίδεψε και ο Φρανσίσκο Κόστα. Ο Πορτογάλος που έχει έρθει στην Ελλάδα για να «σκανάρει» την Ακαδημία του Θρύλου, μετά από εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ακολούθησε την αποστολή για την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Το μεσημέρι της Κυριακής θα παρακολουθήσει από κοντά το ματς των Νέων του Θρύλου με την αντίστοιχη του ΠΑΣ. Εν συνεχεία, θα μεταβεί στο Αγρίνιο όπου θα παρακολουθήσει την προσπάθεια των Εφήβων τη Δευτέρα με την Ξάνθη, στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Κ17.

Σε περίπτωση που πάνε όλα καλά και οι «μικροί» περάσουν στον τελικό της διοργάνωσης, θα παραμείνει στο Αγρίνιο ως και την Τετάρτη που είναι ο τελικός του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λιγκ.

Πάντως ο Φρανσίσκο Κόστα μίλησε για αρκετή ώρα με τον Βασίλη Βούζα, πριν την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων» για την πόλη των Ιωαννίνων.

Διαβάστε επίσης

Το λαμπρό μέλλον του Ολυμπιακού!

Το λαμπρό μέλλον του Ολυμπιακού!

Διαβάστε μερικά στοιχεία για τους Αγγελόπουλο, Λάμπρου, Ξενιτίδη, Κωστανάσιο και Βάρκα, οι οποίοι βρίσκονται για πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας του Θρύλου στο πρωτάθλημα.