Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεχωριστός τίτλος!

Ξεχωριστός τίτλος!
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 - 09:42

Όπως είχαμε γράψει στο gavros.gr το βράδυ της Τρίτης, ο Κυριάκος Καραταΐδης είχε επικοινωνήσει με τον Σάββα Θεοδωρίδη και τον είχε καλέσει στο Αγρίνιο για να παρακολουθήσει τον τελικό της Κ17 κόντρα στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού. Μια πρόσκληση που είχε ακόμα μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που το είχαν ζητήσει τα παιδιά της ομάδας Εφήβων του Θρύλου. Να είναι εκεί δίπλα τους ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, ένας άνθρωπος άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Ο κ. Θεοδωρίδης τελικά βρέθηκε στο Αγρίνιο, παρακολούθησε το ματς και στο φινάλε πανηγύρισε κι αυτός με τα παιδιά της Κ17 αυτό το πρωτάθλημα. Ένας ξεχωριστός τίτλος για τον ίδιο. Πάντα όταν κατακτά ο Θρύλος ένα τρόπαιο κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία. Αλλά αυτό που μέτρησε περισσότερο για τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν η θέληση των παιδιών να είναι κι αυτός στο γήπεδο, δίπλα τους. Η κούπα που ήρθε είναι ξεχωριστή για όλους, μα πάνω από όλα για τον κ. Σάββα...

Διαβάστε επίσης

Ψυχάρες και πρωταθλητές!

Ψυχάρες και πρωταθλητές!

Η Κ17 του Ολυμπιακού κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι του Παναθηναϊκού (1-1 το σκορ στην παράταση).

Μία ακόμη συνηθισμένη Θρυλική ημέρα!

Μία ακόμη συνηθισμένη Θρυλική ημέρα!

Ο Ολυμπιακός σήκωσε 2 ακόμη κούπες την Τετάρτη (09/05), από την ανδρική ομάδα βόλεϊ και από την Κ17, αποδεικνύοντας ξανά ότι αποτελεί τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο του κόσμου.