Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δώσαμε τη ψυχή μας, όσο πιο ψηλά γίνεται με τον Ολυμπιακό» (vid)

«Δώσαμε τη ψυχή μας, όσο πιο ψηλά γίνεται με τον Ολυμπιακό» (vid)
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 - 13:05

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Η Κ17 του Ολυμπιακού κατέκτησε την Τετάρτη (09/05) τον τίτλο του πρωταθλήματος στο Αγρίνιο, προσθέτοντας έτσι ακόμη μία κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη του συλλόγου. Ένας από τους πρωταγωνιστές αυτής της ομάδας στο Final 4 αλλά και σε όλη τη χρονιά, ο οποίος έχει συμβάλλει σε αυτή τη νέα τεράστια επιτυχία της Ακαδημίας του Θρύλου είναι ο Γιώργος Φέκκας.

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο gavros.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς και για τους επόμενους στόχους και τα όνειρά του. Επίσης, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για τα όσα τους προσφέρουν καθημερινά, με τις δηλώσεις του να αποδεικνύουν ότι εκτός από έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη, με πολύ μεγάλη ποιότητα οι Πειραιώτες αναδεικνύουν και σωστούς χαρακτήρες.

Ο Φέκκας αποτελεί έναν από τους αρχηγούς της ομάδας και το ήθος που έχει σε συνδυασμό φυσικά με το αδιαμφισβήτητα τεράστιο ταλέντο του μπορεί μέσα από τη σκληρή δουλειά να τον οδηγήσει να πετύχει όλα όσα έχει ονειρευτεί στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παλεύαμε όλη τη χρονιά για αυτό το ματς και τον τελικό. Το τρόπαιο είναι η επιβράβευση των προσπαθειών μας όλη τη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα να έχω αυτή τη χαρά. Δουλέψαμε όλοι, δώσαμε τη ψυχή μας μέσα στο γήπεδο, βγάλαμε την ποιότητα μας σαν ομάδα και σαν παίκτες ατομικά. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλο τον Ολυμπιακό γιατί μας προσφέρει καθημερινά τις εγκαταστάσεις, το διατροφολόγιο, καθώς και πολλά άλλα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για να εξελιχθούμε και σαν ομάδα και ο καθένας σε ατομικό επίπεδο».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δέχτηκε το γκολ, όμως δεν τα παράτησε, βγάζοντας τη ψυχή του:

«Σίγουρα, όπως είχα πει και πριν το Final 4 αυτός που θα φτάσει στον τελικό και θα καταφέρει να πάρει το τρόπαιο είναι αυτός που θα βγάλει μεγαλύτερη ψυχή στο γήπεδο, θα είναι πιο συγκεντρωμένος και πιο καλός τακτικά. Και πάνω από όλα θα είναι αυτός που έχει το πνεύμα του πρωταθλητή και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το dna του Ολυμπιακού».

Για τον επόμενο του στόχο:

«Ο στόχος και το όνειρό μου αν όχι φέτος κάποια στιγμή είναι να προπονηθώ με την πρώτη ομάδα, να μπω αποστολή αργότερα και να φτάσω γενικότερα όσο πιο ψηλά γίνεται. Να μπορέσω κάποια στιγμή να αγωνιστώ στο Champions League, σε ένα Μουντιάλ, όλα όσα δηλαδή ονειρεύεται κάθε ποδοσφαιριστής».

Διαβάστε επίσης