Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«"Ευχαριστώ" στον Ολυμπιακό που μας δίνει την ευκαιρία να ζήσουμε αυτές τις στιγμές»

«
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 - 20:45

Ανατροπή στον τελικό στο Αγρίνιο και πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά από την Κ17 του Ολυμπιακού. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και έφτασαν στην επικράτηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, στον τελικό. Δείχνοντας χαρακτήρα και ψυχή. Το μέταλλο του Θρύλου.

Σε αυτό στάθηκε και ο Τάσος Μποσκουΐδης. Ο κεντρικός αμυντικός των Εφήβων των «ερυθρολεύκων», βασικός σε όλη τη σεζόν και μέλος της εθνικής Κ17 της Ελλάδας έγραψε τις σκέψεις του για ό,τι έγινε φέτος.

Με τον νεαρό αμυντικό να αναφέρει: «Σε μια υπέροχη και απαιτητική χρονιά, ο κόσμος είδε και από εμάς ένα πολύ μικρό δείγμα από το μέταλλο και το μεγαλείο της οικογένειας του Ολυμπιακού. Από μικρά, μας μάθανε να μην εγκαταλείπουμε ποτέ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και δικαιωθήκαμε.

Ένα τεράστιο μπράβο σε συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο. Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον Ολυμπιακό που μας δίνει την ευκαιρία να ζήσουμε αυτές τις στιγμές. 3η σερί κούπα. Πάμε για την επόμενη...».

Διαβάστε επίσης

Εμπειρία ζωής! (pics)

Εμπειρία ζωής! (pics)

Η Σχολή Σαλαμίνας του Ολυμπιακού επισκέφτηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη, βιώνοντας μοναδικές στιγμές, ενώ παρακολούθησαν και το Final 4 της Κ17.