Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Σάββατο (01/09) η πρεμιέρα για την Κ19 του Θρύλου!

Το Σάββατο (01/09) η πρεμιέρα για την Κ19 του Θρύλου!
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 - 14:32
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ξεκινάνε και οι Νέοι του Ολυμπιακού! Η Κ19 των «ερυθρόλευκων» ρίχνεται και εκείνη στη μάχη του πρωταθλήματος, αρχίζοντας το Σάββατο (01/09) τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν.

Η Superleague έκανε γνωστό το ακριβές πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τους Πειραιώτες να υποδέχονται το πρωί του προσεχούς Σαββάτου στις 11:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Υπενθυμίζουμε, ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει από την 2η αγωνιστική για να συμβαδίζει με εκείνο των πρώτων ομάδων.

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού με τον Ρικάρντο Πέρες στα ηνία της ομάδας έχει αλλάξει σελίδα και αναμένεται αυτό να γίνει φανερό και μέσα στη σεζόν που έρχεται.

Το ματς όπως σας είχαμε αναφέρει θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Φωστήρα, λόγω της επιθυμίας του Πορτογάλου κόουτς του Θρύλου να γίνονται οι αγώνες σε φυσικό χλοοτάπητα, με τις εργασίες στο Ρέντη στο συγκεκριμένο γήπεδο που έχει φυσικό χλοοτάπητα, να μην επιτρέπουν εκεί, ακόμη, τη διεξαγωγή αγώνων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας για το πρωτάθλημα των Νέων:

Διαβάστε επίσης

Προπονήσεις στο γήπεδο του Φωστήρα οι Νέοι

Προπονήσεις στο γήπεδο του Φωστήρα οι Νέοι

Η Κ20 του Ολυμπιακού πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες τις προπονήσεις της στον Ταύρο, όπου είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί η πρεμιέρα της ομάδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.