Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα σε όλα τα τμήματα ο Πέρες

Δίπλα σε όλα τα τμήματα ο Πέρες
Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018 - 18:51
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Η πρεμιέρα της Κ17 του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε τη σημερινή ημέρα, Σάββατο (08/09) κόντρα στην αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 2-0, σε ένα ματς το οποίο παρακολούθησε ο Ρικάρντο Πέρες. Ο προπονητής της Κ19 του Θρύλου, αλλά και Διευθυντής της Ακαδημίας των Πειραιωτών θέλει να έχει πλήρη εικόνα για όλα τα τμήματα της ομάδας, προκειμένου με τις δικές του συμβουλές να πετύχουν όλα τα τμήματα τους στόχους τους.

Ο Πορτογάλος, μάλιστα, έχει συχνά επικοινωνία με όλους τους προπονητές της Ακαδημίας, καθώς και τους ανθρώπους της πρώτης ομάδας, όπως ο Φρανσουά Μοντεστό και ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Πέρες γνωρίζει πολύ καλά τους στόχους και τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού, ο οποίος στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του τα τελευταία χρόνια την Ακαδημία, με τον Πορτογάλο να δείχνει ότι είναι αποφασισμένος να πετύχει τους στόχους του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Στην Κύπρο ο Καράδαης

Στην Κύπρο ο Καράδαης

Ο πρώην τερματοφύλακας της Κ20 του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΣΙΛ Λύσης.

Ντεμπούτο για Τζολάκη

Ντεμπούτο για Τζολάκη

Ο νεαρός τερματοφύλακας πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Κ17 των Πειραιωτών με τον Απόλλωνα Σμύρνης.