Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λύγισε στο τέλος

Λύγισε στο τέλος
Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:52
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Δεν τα κατάφερε η Κ19 του Ολυμπιακού κόντρα στην αντίστοιχη του ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε ένα ματς, το οποίο έγινε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Οι Νέοι του Θρύλου είχαν τις ευκαιρίες ακόμη και για τη νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς, ωστόσο, στο τέλος και πιο συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του ματς γνώρισαν την ήττα με 1-0.

Οι Πειραιώτες μόλις ένα λεπτό πριν από το γκολ που δέχτηκαν από στημένη μπάλα και κεφαλιά του Μιχαηλίδη, είχαν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν εκείνοι το γκολ της νίκης, όμως ο Μαρίνος που βρέθηκε απέναντί στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ πλάσαρε άουτ.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν μέχρι το τέλος και παρά την ήττα έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα μπορέσουν να πετύχουν τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Το ματς ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή της μπάλας, ωστόσο, να μην μπορεί να φανεί απειλητικός. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε κυρίως με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην εστία του Καραργύρη, χωρίς, όμως αποτέλεσμα. Το 0-0 έμεινε έτσι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο εκείνη τη χρονική στιγμή.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε, ωστόσο οι δύο ομάδες έγιναν πιο αποτελεσματικές στην τελική προσπάθεια, χωρίς να καταφέρνουν να σκοράρουν. Μεγάλη ευκαιρία, τετ- α τετ έχασε ο Φέκκας στο 80’, ενώ ο Μαρίνος στο 90’ επίσης βρέθηκε απέναντί από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός «πλήρωσε» την αστοχία του στο τέλος, με τον ΠΑΟΚ να σκοράρει και να παίρνει αυτός τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρικάρντο Πέρες): Καραργύρης, Γαλούπης, Πέιος, Ράμα, Γκοτζαμανίδης, Νεοφυτίδης (76' Τσερκώνης, Ξενιτίδης, Φέκκας, Κωστανάσιος (80' Μαρτίνης), Μαρίνος, Βοΐλης (83' Μπουλάρι).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Τσαούσης, Γαϊτανίδης (89' Πουρνάρας), Μπαλογιάννης (83' Σαλαμούρας), Δούμτσης (72' Πανίδης), Χατζηστραβός, Τζοβάρας.

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητοι οι Έφηβοι

Ασταμάτητοι οι Έφηβοι

Η Κ17 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-0 του Λεβαδειακού για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματός τους.

Η ομιλία του Ρικάρντο Πέρες

Η ομιλία του Ρικάρντο Πέρες

Ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενθαρρύνοντάς τους ενόψει της συνέχειας.