Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ερυθρόλευκη «καταιγίδα» στην Τρίπολη

Ερυθρόλευκη «καταιγίδα» στην Τρίπολη
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 16:35

Μία ακόμα νίκη πέτυχε η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου. Πέρασε από την Τρίπολη, νικώντας την αντίστοιχη του Αστέρα με το εμφατικό 4-0. Σε ένα ματς που έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από την αρχή του ματς. Πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ισάριθμα στο δεύτερο. Με τους Λάτσιο (27'), Κατσαβάκη (35'), Σταμούλη (75'), ενώ το άλλο γκολ ήταν αυτογκόλ (85') από την ομάδα της Αρκαδίας.

Αστέρας Τρίπολης Κ17: Μανουσιάδης, Διονυσόπουλος, Χριστόπουλος, Αλέμης, Γκίκα, Αδαμόπουλος, Κολοστούμπης (46' Ξεπαπαδάκης), Ανανιάδης (46' Αντωνάκης), Μπερκής, Τσιράκης, Γουσέτης (83' Παπαϊωάννου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17: Τζολάκης, Φρέρης (Τζόρβας), Κεραμίδας (Μπονέλης), Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Γούλας, Ντόι, Αρσενίδης (Κατσόγιαννης), Λιάτσος (Κίτσος), Κατσαβάκης, Συρμής (Σταμούλης).

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!»

«Είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!»

Όλα ξεκινούν από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, όπου μπαίνουν οι βάσεις για το λαμπρό μέλλον...