Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκανε το «3 στα 3» η Κ19

Έκανε το «3 στα 3» η Κ19
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:07

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές πήρε η Κ19 του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν τον Βόλο και επικράτησαν με 3-1 και έτσι διατήρησαν το αήττητο που τρέχουν τη φετινή χρονιά, ενώ παράλληλα έμειναν και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός μπήκε εξαιρετικά στο ματς θέλοντας να επιβάλλει τον ρυθμό του από νωρίς. Κάτι το οποίο κατάφερε με σχετική ευκολία, μιας και στο πρώτο μισάωρο είχε σκοράρει ήδη δύο τέρματα. Το σκορ άνοιξε στο 19ο λεπτό ο Μαρίνος, ενώ οι γηπεδούχοι στο 29’ έκαναν το 2-0 με τον Σουρλή, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 82’ με τον Ρακή, ωστόσο το ματς είχε ένα ακόμα τέρμα, μιας και ο Ολυμπιακός σκόραρε ξανά στο 90+5’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βοΐλη..

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Μαρτίνης, Κατσογιάννης, Ασλανίδης, Τσάβος, Νεοφυτίδης (Μπέλιτς 58’), Νικόλης (Ντότης 58, Σαπουντζής 85’), Σουρλής (Φέκκας 58’), Κατσαβάκης, Μαρίνος, Μπουλάρι (Βοΐλης 70’).

Διαβάστε επίσης

Ντεμπούτο ο Μπέλιτς...

Ντεμπούτο ο Μπέλιτς...

Ο 18χρονος Σέρβος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος μάλιστα ως στόπερ, στο ματς της Κ19 με την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου.