Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην ημερίδα του ΕΜΠ οι Σχολές του Ολυμπιακού

Στην ημερίδα του ΕΜΠ οι Σχολές του Ολυμπιακού
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019 - 20:34

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στο εμβληματικό κτίριο Αβέρωφ, παρευρέθηκαν 30 παιδιά με τους γονείς τους, ο υπεύθυνος των κεντρικών σχολών Χρήστος Σολωμός και οι προπονητές Γιώργο Κιβρακίδης και Γιώργο Αλεξανδρής.

Η επίσκεψη του Ολυμπιακού, περιελάμβανε περιήγηση σε όλους τους χώρους, με τα παιδιά να ενημερώνονται από τους καθηγητές για το αντικείμενο κάθε σχολής ενώ στη συνέχεια πέρασαν από το τμήμα των πειραμάτων όπου είδαν και συμμετείχαν σε διάφορα πειράματα με θέμα τον ηλεκτρισμό, τη θερμότητα κ.α.

Στη συνέχεια, πέρασαν από το τμήμα της μουσικής, εκεί που παρακολούθησαν μέρος παράστασης με τύμπανα για να φτάσουν αμέσως μετά στο τμήμα του αθλητισμού όπου προπονήθηκαν στο μπάσκετ από την Ακαδημία του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός ήταν η μοναδική ομάδα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, δίνοντας το «παρών» και τιμώντας με αυτόν τον τρόπο το εκπαιδευτικό μας Ίδρυμα.

Διαβάστε επίσης

Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι...

Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι...

Η Κ19 του Ολυμπιακού αν και προηγήθηκε στο σκορ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, τελικά «λύγισε» στο τέλος, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 για την 2η αγωνιστική του UEFA Youth League.