Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θεσμός το πρωτάθλημα Σχολών Αττικής!

Θεσμός το πρωτάθλημα Σχολών Αττικής!
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 13:59

Ο Ολυμπιακός αναπτύσσει διαρκώς το δίκτυο Σχολών του, στην Αττική, σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο! Με δράσεις και αθλητικές εκδηλώσεις, δίνει στα παιδιά το κίνητρο της στρογγυλής θεάς, κρατώντας τα μακριά από κακές συνήθειες και δείχνοντάς τους τη θετική πλευρά της ζωής, τον αθλητισμό!

Για εννέα χρόνια στη σειρά, διεξάγεται το Πρωτάθλημα Σχολών Ολυμπιακού στην Αττική. Δώδεκα ομάδες από τις τέσσερις γωνιές της Αττικής ξεκίνησαν τους αγώνες τον Οκτώβριο, σε διοργάνωση που αποτελεί πια θεσμό. Τα νέα ταλέντα του Θρύλου, έχουν τη δυνατότητα να μπουν από πολύ μικρή ηλικία, σε συνθήκες πρωταθλητισμού και ανταγωνισμού.

Πάντα με σεβασμό στις αρχές της ευγενούς άμιλλας και με ιδιαίτερη φροντίδα λόγω (και) της μικρής ηλικίας των παιδιών, στο πρωτάθλημα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2008 έως το 2015 σε τέσσερις κατηγορίες.

Οι Σχολές Ρέντης, Γλυκά Νερά, Μέγαρα, Μενίδι, Πεντέλη, Αιγάλεω, Σαλαμίνα, Ταύρος, Άλιμος, Βούλα, Γλυφάδα και Ηλιούπολη, κάθε Σαββατοκύριακο αγωνίζονται με την ερυθρόλευκη φανέλα και όλοι οι μικροί μας ποδοσφαιριστές διασκεδάζουν, κάνουν καινούριους φίλους, αποκτούν Ολυμπιακές εμπειρίες!

Παράλληλα με το Πρωτάθλημα, στις κατηγορίες Κ8 και Κ10 διεξάγεται το Κύπελλο των Σχολών Αττικής όπου αγωνίζονται οι Σχολές: Αρτέμιδα, Βοτσαλάκια, Γλυφάδα, Καισαριανή, Καματερό, Καραϊσκάκη, Λαγονήσι, Πετρούπολη και Σαλαμίνα. Μία διοργάνωση γιορτή καθώς όλες οι ομάδες αγωνίζονται Κυριακή πρωί σε μία έδρα που γεμίζει ερυθρόλευκες φανέλες και συναισθήματα!

Κάθε εβδομάδα περισσότερα από 1.000 παιδιά αγωνίζονται στις διοργανώσεις του Δικτύου και αισθάνονται έτσι μέλη της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης