Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πρωτοπόρος ξανά ο Ολυμπιακός στην Ακαδημία του! (photos)

Πρωτοπόρος ξανά ο Ολυμπιακός στην Ακαδημία του! (photos)
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 - 17:20

Ο Ολυμπιακός πάντα βρίσκει τον δρόμο προς τα εμπρός. Πάντα βρίσκει τον τρόπο να πρωτοπορήσει. Ακόμη και σε συνθήκες δύσκολες… Με τη στενάχωρη πραγματικότητα του ιού SARS-CoV-2 να επηρεάζει καθολικά τις ζωές όλων μας πλέον, η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού και η Διεύθυνση Σχολών με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά αλλά και στις οικογένειές τους, ξεκινάει πρόγραμμα διδασκαλίας και εκπαίδευσης των ποδοσφαιριστών – αθλητών της Ακαδημίας από απόσταση (e-learning) σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα συνεργατών της.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σύστημα επιμόρφωσης (ηλεκτρονική πλατφόρμα), επικοινωνίας, διαδραστικότητας και συνεργασίας των στελεχών της Ακαδημίας και της Διεύθυνσης Σχολών με τους αθλητές και τους γονείς της Ακαδημίας αλλά και των Soccer Schools ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

Η μη διακοπή της εκπαίδευσης των παιδιών σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο, συνιστά προτεραιότητα αυτή την εποχή και υπό αυτές τις συνθήκες, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τους κανόνες ασφαλείας και τις συμβουλές των ειδικών για την αντιμετώπιση και μη εξάπλωση του ιού.

Η επιστημονική ομάδα αποτελείται από τους συνεργάτες της Ακαδημίας:

Αργυροπούλου Διονυσία Διατροφολόγος

Αρματάς Βασίλειος – Σομπότοβιτς Πέτρος Αναλυτές

Κώστας Νικόλαος φυσιοθεραπευτής

Ζαρώτης Ιωάννης Ψυχολόγος – Αθλητικός ψυχολόγος

Περπιράκης Κωνσταντίνος, Δόβρης Δημήτριος – Ιατροί

Διαβάστε επίσης