Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κούπα οι Παίδες!

Κούπα οι Παίδες!
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 - 20:59

Τον τίτλο του πρωταθλητή στη Super League Κ15 κατέκτησαν οι Παίδες του Ολυμπιακού, μιας και στον τελικό του Final 4, στα Γιάννενα, νίκησαν 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι, μετά το 0-0 στα 80 λεπτά της κανονικής διάρκειας.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι είχαν κάποιες καλές στιγμές να πετύχουν γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν στην κανονική διάρκεια. Πάντως, θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί αλλά το γκολ του Αρσενίδη, στο 42’, αν και η μπάλα πέρασε τη γραμμή, δεν μέτρησε όπως έπρεπε!

Το 0-0 στα 80 λεπτά της κανονικής διάρκειας δεν άλλαξε και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί, οι ποδοσφαιριστές του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν πιο εύστοχοι και τυχεροί και επικράτησαν 4-3.

Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι Μαυρόπουλος, Φίλος, Μοίρας και Κωστούλας και αρόχησε ο Ρούτσι. Για τον Ατρόμητο σκόραραν οι Αλεξίου, Αγγελής, Γρίβας και αστόχησαν οι Αραπίτσας και Λέντζας.

Ατρόμητος: Σταυριανάκος, Σκλάβος, Κορομηλάς, Αλεξίου, Αγγελής, Κουμπάρος, Αμπαρτζίδης, Πιζάνιας, Λέντζας, Μπέκος, Τσαγγάρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έξαρχος, Χουρδάκης, Κωστούλας, Φίλος, Νίνος (69’ Μίνης), Σταράκης, Μαυρόπουλος, Βλέτσας (41’ Ρούτσι), Αθανασίου, Αρσενίδης, Μοίρας.

Διαβάστε επίσης