Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σήκωσέ το! (photo)

Σήκωσέ το! (photo)
Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 - 10:23

Ώρα τελικού! Ώρα… κούπας! Ο Ολυμπιακός, σε επίπεδο Κ15 έτοιμος για να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ σε τίτλους, σε επίπεδο πρωταθλήματος υποδομής. Στις 15:00 ο μεγάλος τελικός στο Αγρίνιο, στο γήπεδο του Παναιτωλικού! Τα παιδιά του Θρύλου, τα παιδιά του Τάσου Πάντου, έτοιμα για την τέταρτη κατάκτησή τους, στον θεσμό, σε επίπεδο Κ15, από τότε που το πρωτάθλημα διεξάγεται υπό την αιγίδα της Σούπερ Λιγκ και με αυτή τη μορφή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος στον ημιτελικό κατάφερε με σχετική άνεση (όχι δίχως να πιεστεί λιγάκι, βεβαίως) να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού με 2-0, έχει σήμερα μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση του τελικού. Απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο μοιράζονται από τρεις τίτλους. Με νίκη ο Θρύλος προσπερνάει τον «δικέφαλο» του βορρά.

** Ο Τελικός θα προβληθεί απευθείας από το Novasports Prime, το WEB TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι του Novasports στο YouTube.

** Θυμίζουμε την αποστολή, με την οποία ο Ολυμπιακός έχει ταξιδέψει στο Αγρίνιο: Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Σουλανιάκου, Καρακώστας, Πλης, Φίλης, Κωστούλας, Δαρβίρας, Ζουριδάκης, Σβίλλιας Πανώριος, Γιωτόπουλος, Γκρόζος, Ρουμελιώτης, Τζώρτζης, Οσάφι, Τσερεβελάκης, Κτενάς, Μιχαηλίδης, Γκόγκος, Μανωλάκος, Τσιρίνης.

Πάμε Θρύλε!

Διαβάστε επίσης