Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντος: «Υπερήφανος για τα παιδιά. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη» (video)

Πάντος: «Υπερήφανος για τα παιδιά. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη» (video)
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 - 22:18

Τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη ευχαρίστησε ο Τάσος Πάντος, ενώ τόνισε πως είναι υπερήφανος για τα παιδιά της Κ15 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Νιώθω πολύ υπερήφανος για αυτά τα παιδιά. Νιώθε πολύ υπερήφανος για τον σύλλογο που μπορεί και δίνει τη δυνατότητα να εκπαιδεύονται τέτοια παιδιά, τέτοιες προσωπικότητες. Και ο ίδιος νιώθω χαρούμενος, μαζί με όλο το σταφ κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια όλη αυτή τη χρονιά, με μία ηλικία που πέρσι για έξι μήνες ήταν εκτός προπονήσεων με τον κορονοϊό. Φτάσαμε στο σημείο να ζήσουμε μία αξέχαστη εμπειρία.

Θέλω να ανταποδώσω στο ποδόσφαιρο όλα αυτά που μου προσέφερε. Και θέλω να ανταποδώσω στον Ολυμπιακό όλα αυτά που μου έχει προσφέρει τόσα χρόνια. Για εμένα είναι μία ανταπόδοση, θέλω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν να εκπαιδεύω νέους ποδοσφαιριστές.

Φυσικά δεν είναι αυτοσκοπός οι κούπες σε αυτές τις ηλικίες, όμως ο Ολυμπιακός διαθέτει ποδοσφαιριστές που πρέπει να μάθουν να κερδίζουν. Πρέπει να μάθουν ως προσωπικότητες να κατακτούν νίκες, τρόπαια.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, φυσικά σε όλη τη διοίκηση της Ακαδημίας, στη διοίκηση στο Ρέντη με τις υπέροχες συνθήκες και σε όσους υποστήριξαν αυτήν την προσπάθεια αυτόν τον χρόνο».

Διαβάστε επίσης