Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Iσόπαλοι οι Παίδες του Θρύλου με τον Αστέρα Τρίπολης

Iσόπαλοι οι Παίδες του Θρύλου με τον Αστέρα Τρίπολης
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 18:18

Η ομάδα Παίδων του Θρύλου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης για την τελευταία αγωνιστική (21η) της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Τάσου Πάντου είχε κλειδώσει και μαθηματικά την πρόκριση της στο Final Four του πρωταθλήματος πριν από δύο αγωνιστικές και θα διεκδικήσει τον τίτλο την επόμενη εβδομάδα στο Βόλο.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και με πίεση ψηλά κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ στο 32ο λεπτό, όταν ο Ξανθόπουλος είδε την κίνηση του Μιχαηλίδη και εκείνος με πλασέ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που είχαν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 60′ μετά από εξαιρετική ασίστ του Σιώζου, ο Μιχαηλίδης έκανε το 2-0 από κοντά.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 65′ ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μουγγό, όμως στο 68′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ ο επιθετικός του Αστέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 75′ ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε σε 2-2 όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε και πάλι σε παίκτη των φιλοξενούμενων και εκείνος σκόραρε μέσα από την περιοχή.

Δύο λεπτά μετά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, όμως ο Μουγγός δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Νικολαίδης, Σιώζος, Καπάτος (75′ Βριώνης), Ποτουρίδης, Νουχάι, Λάνα, Χιλάι (50′ Καμάς), Κάπελας, Τρικαλιώτης (65′ Καντεράκης), Ξανθόπουλος (50′ Αυγουστίδης), Μιχαηλίδης (65′ Μουγγός).

*H φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Μέλλον λαμπρό, γεμάτο Ολυμπιακό

Μέλλον λαμπρό, γεμάτο Ολυμπιακό

Η Κ19 απέδειξε ξανά ότι ο Ολυμπιακός δουλεύει με μεθοδικότητα σε όλα τα επίπεδα των Ακαδημιών του και το μέλλον προδιαγράφεται… ερυθρόλευκο.