Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται! Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ...

«Τρία στα τρία» για τις Κορασίδες Β

«Τρία στα τρία» για τις Κορασίδες Β
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 - 19:57

Μετά την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΑΣ Πέρα, οι Κορασίδες Β του Ολυμπιακού επικράτησαν με 3-0 του Τελαμώνα κάνοντας το 3/3 στο Πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκες» παρότι είχαν απουσίες πήραν μία πολύ σημαντική νίκη, για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Εκρηκτικό ξεκίνημα είχαν οι «ερυθρόλευκες» στο ξεκίνημα του αγώνα, καθώς με υπέροχους συνδυασμούς, πήραν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ με 8-2.

Στη συνέχεια η ομάδα του Τελαμώνα με 3 άσσους και με γρήγορες επεμβάσεις μείωσαν την διαφορά σε 12-9. Λίγα λεπτά μετά τα κορίτσια του Ολυμπιακού, αποφεύγοντας τα λάθη, πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, αυξάνοντας την διαφορά και πήραν εύκολα το πρώτο σετ. (25-12)

Στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ με 4-2. Στη συνέχεια, με ένα σερί τους οι «ερυθρόλευκες» θα αυξήσουν και πάλι την διαφορά σε 18-7. Χωρίς να δυσκολευτούν πήραν άνετα και το δεύτερο σετ με 25-11.

Στο τρίτο σετ τα κορίτσια του Θρύλου με ένα δικό τους σερί 3-0 πήραν προβάδισμα στο σκορ (3-0). Στην συνέχεια η ομάδα της Σαλαμίνας μείωσε το σκορ σε 8-4, αλλά οι «ερυθρόλευκες» με ένα σερί 4 πόντων έκαναν το 12-4.

Οι Κορασίδες του Ολυμπιακού συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους με αποτέλεσμα να πάρουν την 3η συνεχόμενη νίκη τους με 3-0. Επόμενος αγώνας, εκτός έδρας απέναντι στην Αρμενική Πειραιώς για την 4η αγωνιστική.

Η διακύμανση:

1ο σετ: 8-2, 17-9, 25-12

2ο σετ: 14-7, 20-7, 25-11

3ο σετ: 8-4, 12-4, 25-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π (ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΝ) : Ελευσινιώτη Παν, Παπαδοπούλου Μ, Μαχαλιώτη Γ, Δαλαμάγκα Ε, Ράπτη Δ, Παρμάκε Στ, Παπαδονικολάκη Μ, Μεϊμαρόγλου Ξ, Ρίκου Χρυ-Μαρ.

ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ (ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚ) : Μπακάλη Μ, Δέδε Σ, Τσερώνη-Μπόκα Μ, Κοκλιώτη Β, Δάρρα Σ, Μιχάλαρου Μ, Κοντομιχάλου Ε, Ελ. Γιαμάνι Ε, Λεμπέση Κ, Μπούτση Α, Σκαμπέλα Α, Τσάλα, Ραπτοπούλου.

Διαβάστε επίσης