Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεχωρίζει με τον Θρύλο ο Παπακανέλλος!

Ξεχωρίζει με τον Θρύλο ο Παπακανέλλος!
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 - 13:24

Στα 79 λεπτά που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με την Καμπάλα για το Youth League, ξεχώρισε ο Αντώνης Παπακανέλλος. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός επιβεβαίωσε και πάλι, πως είναι σε άριστη κατάσταση και ήταν αυτός που κέρδισε με το «καλημέρα» το πέναλτι, το οποίο και μετέτρεψε σε γκολ ο Χρήστος Μουζακίτης. Ο Παπακανέλλος προερχόταν από μια πολύ σημαντική στιγμή για τον ίδιο, ενώ είχε σκοράρει και στο 3-1 επί της Λέτσε στο Ρέντη.

Πριν από μερικές μέρες, είχε μπει ως αλλαγή για περίπου ένα τέταρτο στον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού Β’, με αντίπαλο τον Γιούχτα στην Ιεράπετρα. Αυτή ήταν η πρώτη του φετινή εμφάνιση κάτω από τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα και σκόραρε δίνοντας την ισοπαλία, ενώ πέρυσι ο «Κάνιο» τον είχε εμπιστευθεί και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Χανιά.

Πρόκειται για ένα «δεκάρι» με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και δημιουργική ικανότητα, έφεση και αποτελεσματικότητα στο «ένας εναντίον ενός» και γενικότερα, χαρακτηριστικά και στιλ παιχνιδιού που δείχνουν πως πρόκειται για ένα σούπερ ταλέντο.

Πηγή: redking.gr

Διαβάστε επίσης