Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καυτή» στην επίθεση η Κ19 του Θρύλου!

«Καυτή» στην επίθεση η Κ19 του Θρύλου!
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 - 13:05

Σε σούπερ κατάσταση, ειδικότερα στο επιθετικό σκέλος, βρίσκεται η Κ19 του Ολυμπιακού, στο Youth League.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έχουν κάνει... ταρίφα τις «τριάρες» στο Champions League των μικρών και στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει, έχουν σκοράρει από τρεις φορές. Μάλιστα, το επίτευγμα αυτό τους κατατάσσει μεταξύ των πιο «παραγωγικών» ομάδων της διοργάνωσης, αφού με εννέα τέρματα βρίσκεται στο Top-10, παρέα με μεγάλα «μεγαθήρια». Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται η Αλκμάαρ, η οποία έχει... ξεφύγει με 18 τέρματα, σε σύνολο τριών αναμετρήσεων, ενώ ακολουθούν Κοπεγχάγη και Πόρτο με 11 γκολ «ενεργητικό», σε σύνολο τεσσάρων αγώνων.

Με τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών, ακολουθούν Σάλτσμπουργκ και Φέγενορντ που έχουν σημειώσει από ένα γκολ λιγότερο (10 τέρματα), ενώ πέντε ομάδες είναι ισόπαλες στη συνέχεια με εννέα τέρματα. Και εκεί βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, αφού βρίσκεται στο «μονοπάτι» των πρωταθλητών, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες είναι αυτές οι οποίες οι πρώτες τους ομάδες, μετέχουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ακολουθούν την ίδια διαδρομή.

Η Μίλαν, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι, είναι τα άλλα τέσσερα κλαμπ που είναι στα... ίσια με τους Πειραιώτες, ενώ ομάδες όπως η Ζίλινα, η Μόλντε, η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Σέριφ είναι αμέσως πιο... κάτω με οκτώ «χτυπήματα» προς την αντίπαλη εστία.

Πηγή: redking.gr

Διαβάστε επίσης