Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το απόλυτο «ερυθρόλευκο» δίδυμο!

Το απόλυτο «ερυθρόλευκο» δίδυμο!
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 - 14:12

Η μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στο Final 4 του UEFA Youth League της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού δεν έχει έρθει τυχαία. Δεν είναι απλά προϊόν του αδιαμφισβήτητου ταλέντου που υπάρχει στο ρόστερ, αλλά και αποτέλεσμα μιας πολύ μεγάλης διαδικασίας, μιας δουλειάς από όλο τον «ερυθρόλευκο» οργανισμό, ώστε τα Λιοντάρια του Θρύλου να προοδεύουν σε ένα περιβάλλον που θα τους παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να δουλέψουν και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Μέσα σε μια ομάδα γεμάτη παίκτες με μεγάλες προοπτικές, υπάρχουν πάντα αυτοί που ξεχωρίζουν, ειδικά όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που βρίσκουν δίχτυα με ρυθμούς που θα ζήλευαν φτασμένοι αθλητές.

Ο Ολυμπιακός συνολικά στην παρουσία του στη διοργάνωση έχει πετύχει 18 τέρματα σε κανονική ροή αγώνα. Μόνο σε ένα από τα 7 παιχνίδια που έχει παίξει φέτος στη διοργάνωση δεν έχει σκοράρει, σε αυτό κόντρα στην Ίντερ, το αποτέλεσμα του οποίο κρίθηκε στα πέναλτι, όπως και αυτό με τη Λανς που είχε λήξει ισόπαλο 2-2 στην κανονική διάρκεια, με τα Λιοντάρια να παίρνουν την πρόκριση αν και βρέθηκαν πίσω με 0-2.

Σε όλα τα υπόλοιπα κοινή συνισταμένη στο επιθετικό κομμάτι ήταν το δίδυμο του Μπάμπη Κωστούλα και του Χρήστου Μουζακίτη,

Ένα δίδυμο «φωτιά», αφού έχει πετύχει τα 10 από τα 18 γκολ του Θρύλου στη διοργάνωση.

Ο - γεννημένος ανήμερα των Χριστουγέννων του 2006, Χρήστος Μουζακίτης έχει παίξει σε 6 από τα 7 ματς του Ολυμπιακού στο UEFA Youth League, όπως και ο - μικρότερος σε ηλικία (30/5/2007) - Μπάμπη Κωστούλας.

Δείτε τα επιτεύγματα των δύο κορυφαίων σκόρερ στον παρακάτω πίνακα:

Διαβάστε επίσης