Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συλαϊδόπουλος: «Ο πρόεδρος έχει επενδύσει, μας προσφέρει τα πάντα για να είμαστε σε αυτό το επίπεδο» (video)

Συλαϊδόπουλος: «Ο πρόεδρος έχει επενδύσει, μας προσφέρει τα πάντα για να είμαστε σε αυτό το επίπεδο» (video)
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 - 11:33

Το «μότο» του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι: «We keep on dreaming (συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε)». Και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα, στην τεράστια επιτυχία των Νέων του Θρύλου, με την πρόκριση στο Final-4 του UEFA Youth League, μετά τη σπουδαία «τριάρα» (1-3) στον προημιτελικό, στην έδρα της παντοδύναμης Μπάγερν Μονάχου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επενδύει συνεχώς στην «ερυθρόλευκη» Ακαδημία, στα «δικά μας» παιδιά. Κάτι που τόνισε και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος αφιέρωσε την πρόκριση της Κ19 στην ευρωπαϊκή τετράδα στον ηγέτη των Πειραιωτών.

«Τονίσαμε και στα παιδιά, ότι είναι χαρά μας το να μπορέσουμε να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Είναι χαρά μας, που συμπληρώνονται τα 99 χρόνια της ιστορίας του συλλόγου και εμείς, θεωρώ, κάναμε ένα καλό δώρο στους φιλάθλους μας. Το αφιερώνω σε όλους τους ανθρώπους της Ακαδημίας και φυσικά, το αφιερώνω στον πρόεδρο, που έχει επενδύσει και μας προσφέρει τα πάντα, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε σε αυτό το επίπεδο», δήλωσε ο κόουτς της Κ19 του Ολυμπιακού.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης