Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «μπέμπηδες» του Θρύλου νίκησαν τον ΠΑΟ και εξασφάλισαν το Final Four!

Οι «μπέμπηδες» του Θρύλου νίκησαν τον ΠΑΟ και εξασφάλισαν το Final Four!
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 17:16

Τη συμμετοχή της στο Final Four του φετινού πρωταθλήματος Super League Κ15 εξασφάλισε και μαθηματικά η ομάδα Παίδων του Θρύλου, καθώς νίκησε με 1-0 τον Παναθηναϊκό εντός έδρας και αύξησε τη διαφορά της στους 16 βαθμούς από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός έλεγξε απόλυτα τον αγώνα και είχε σημαντικές ευκαιρίες με τους Λαζαρίδη, Σεφερλή και Αγγελόπουλο, ωστόσο έμεινε το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» αν και είχε πέσει ο ρυθμός του αγώνα κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης. Συγκεκριμένα στο 60′ ο Παπαγεωργίου έκανε όμορφο γύρισμα προς τον Χρηστίδη και εκείνος με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να γίνουν απειλητικοί και έτσι η Κ15 του Ολυμπιακού πήρε μεγάλη νίκη και συνάμα την μαθηματική πρόκριση για την τελική τετράδα του πρωταθλήματος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β. Σπέρτος): Ταβουλάρης, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης, Γορανίτης, Γούσιος, Μωϋσιάδης, Αγγελόπουλος (64′ Φαρίνης), Παπαγεωργίου (64′ Κωστής), Λαζαρίδης (51′ Καραμπιμπέρης), Σεφερλής (51′ Χρηστίδης), Παναγόπουλος (72′ Γεωργίου).

Παναθηναϊκός: Γείτονας, Καλμπουρτζής, Γκρεμπί, Σέμος, Λάβδας, Κάρο, Σταμένης, Νταμπίζας, Δανιηλίδης, Καραγκούνης, Τουνουσίδης.

Διαβάστε επίσης