Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σαρώνει» την στατιστική η Κ19 του Θρύλου!

«Σαρώνει» την στατιστική η Κ19 του Θρύλου!
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 - 00:00

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, έχει εξαιρετικές στατιστικές επιδόσεις και έχει την τέταρτη καλύτερη επίθεση, στη διοργάνωση του Youth League. Κάτι που την έχει «στείλει» μέχρι στιγμής και στο Final 4 του Youth League.

Μάλιστα, με τα 18 γκολ σε επτά αγώνες, είναι πίσω από τρία κλαμπ που είναι… ισόπαλα στα 22 τέρματα. Το ένα εξ αυτών, συνεχίζει στη διοργάνωση, αφού είναι η ομάδα της Πόρτο, ενώ οι δύο άλλες ομάδες είναι η Κοπεγχάγη και η Αλκμάαρ, οι οποίες δε συνεχίζουν. Μάλιστα, ακριβώς από κάτω με 17 γκολ είναι η Μπάγερν που απέκλεισαν οι Πειραιώτες και η Μίλαν που είναι επίσης στο Final 4.

Από εκεί και πέρα, δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που είναι στην πρώτη γραμμή του πίνακα των σκόρερ του Youth League, είναι οι Μπάμπης Κωστούλας και Χρήστος Μουζακίτης. Οι δύο άσοι του θρύλου, έχουν σημειώσει από πέντε τέρματα. Δηλαδή έχουν συνολικά τα 10 από τα 18 του θρύλου, στη διοργάνωση! Αμφότεροι έχουν στην άκρη του μυαλού τους και την… πρωτιά στο σκοράρισμα, ενώ πρώτος σκόρερ είναι ο Ροντρίγκο Μόρα (Πόρτο, 7 γκολ), ενώ ο Καντέ (Πόρτο, 6 γκολ) και Σία (Μίλαν, 5 γκολ), είναι στο… παιχνίδι. Μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός Κ19 εκτός από την κορυφή της Ευρώπης, κατακτήσει πρωτιές και στο κομμάτι της στατιστικής!

Διαβάστε επίσης