Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντος: «Ο κ. Μαρινάκης μας παρέχει όλα τα εφόδια»

Πάντος: «Ο κ. Μαρινάκης μας παρέχει όλα τα εφόδια»
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 - 18:17

Ένα ακόμα πρωτάθλημα θέλει να διεκδικήσει η Κ17 του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ, το Σάββατο (17:00, N/S START), στο Final-4 της Λαμίας και με νίκη, θα βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης, με αντίπαλο τον νικητή του ΠΑΟΚ-ΑΕΛ.

Ο Τάσος Πάντος, που «μεταπήδησε» από την ομάδα των Παίδων σε αυτή των Εφήβων, θέλει να δει τους «ερυθρόλευκους» να κατακτάνε και πάλι έναν τίτλο, όπως πέρυσι με τον Μπάμπη Κωστούλα και την... παρέα του. Υπογράμμισε, σε δηλώσεις του: «Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε για ακόμα μία φορά στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας για τους παίκτες να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και να την ευχαριστηθούν. Τα παιδιά ωριμάζουν μέσα από τέτοιες διοργανώσεις και εξελίσσονται σαν χαρακτήρες». Και συμπλήρωσε: «Ο πρόεδρος μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, μας παρέχει όλα τα εφόδια να εργαζόμαστε καθημερινά για την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών και νέων πρωταθλητών, κάτι που κάνει τον Ολυμπιακό να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ακαδημίες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων».

Κατέληξε: «Εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο Final-4, στο οποίο να αναδειχθούν τα ταλέντα των ποδοσφαιριστών, αλλά και η σοβαρή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό».

Διαβάστε επίσης